Panna cotta ar piparmētrām

Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētru un rotāts ar plūškoka un laima sīrupā marinētām ogām. Želejas cukurs Multi sabiezē atdziestot, tāpēc šī krēma gatavošana ir tik vienkārša un ātra. Deserts derēs arī veģetāra uztura cienītājiem, jo kā recinātājs izmantots augu valsts izcelsmes produkts, nevis želatīns.

4–6 porcijas

PT1H

2 stundas

Atzīme (37 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

400 ml saldā krējuma
5 g vaniļas cukura
95 g Dansukker želejas cukura Multi
10 piparmētru lapiņu

Virskārta
140 g svaigu ogu pēc izvēles
1 laima miziņa un sula
60 ml plūškoka sīrupa 
6 g Dansukker pūdercukura

Instrukcijas

Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, želejas cukuru un piparmētru lapiņas. Uzvāra. Izņem lapiņas. Lej deserta trauciņos un atdzesē 15-30 minūtes.

Tikmēr nomazgā un notīra ogas. Pārlej ar plūškoka sīrupu, pūdercukuru un laima augļa sulu un norīvēto miziņu. 

Pirms pasniegšanas krēmam pāri liek ogu mērci.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.