Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētru un rotāts ar plūškoka un laima sīrupā marinētām ogām. Želejas cukurs Multi sabiezē atdziestot, tāpēc šī krēma gatavošana ir tik vienkārša un ātra. Deserts derēs arī veģetāra uztura cienītājiem, jo kā recinātājs izmantots augu valsts izcelsmes produkts, nevis želatīns.
Sastāvdaļas
400 ml saldā krējuma
5 g vaniļas cukura
95 g Dansukker želejas cukura Multi
10 piparmētru lapiņu
Virskārta
140 g svaigu ogu pēc izvēles
1 laima miziņa un sula
60 ml plūškoka sīrupa
6 g Dansukker pūdercukura
Instrukcijas
Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, želejas cukuru un piparmētru lapiņas. Uzvāra. Izņem lapiņas. Lej deserta trauciņos un atdzesē 15-30 minūtes.
Tikmēr nomazgā un notīra ogas. Pārlej ar plūškoka sīrupu, pūdercukuru un laima augļa sulu un norīvēto miziņu.
Pirms pasniegšanas krēmam pāri liek ogu mērci.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ielūdz uz karstvīna svētkiem
Ielūdzot uz karstvīna svētkiem ērti un vienkārši sapulcināsi draugus pirms Ziemassvētkiem. Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai radītu patīkamu atmosfēru. Esam izvēlējušies dažas gardas receptes, kas sniegs iedvesmu dzērienu un uzkodu pagatavošanā.
Konditorejas izstrādājumi adventes laikam
Līdz ar pirmo adventi nāk arī Ziemassvētku noskaņa. Aizdedziet pirmo svecīti adventes vainagā, uzvāriet kafiju un cienājiet ar garšīgiem konditorejas izstrādājumiem. Gatavojiet jau iepriekš, lai svētku laikā ledusskapis jau būtu piepildīts ar dažādiem našķiem.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.