Sastāvdaļas
100 g sviesta
150 g augstas kvalitātes tumšās šokolādes
2 olas
2 olas dzeltenumi
40 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
2 ēdamkar. miltu
1/2 tējkar. malta ingvera
Sviests un baltais cukurs formiņu sagatavošanai
Brūklenes vai citas ogas dekorēšanai
Instrukcijas
Sviestu uz pannas izkausē. Šokolādi sadrupina gabaliņos un liek sviestā izkust. Olas un dzeltenumus uzputo. Pievieno pārējās sausās sastāvdaļas un iemaisa visu sviesta-šokolādes maisījumā. Turpina maisīt, līdz masa kļūst viendabīga.
Fondanta formiņas ieziež ar taukvielu, izkaisa ar cukuru un piepilda ar mīklas maisījumu.
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200°C temperatūrai un fondanta formiņas izkārto krāsns vidū. Cep 6-8 minūtes. Kūciņu vidum ir jābūt mīkstam un krēmīgam.
Pasniedz karstu kopā ar ogām un saldējuma bumbiņu vai putukrējuma torni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.