Sastāvdaļas
100 g sviesta
150 g augstas kvalitātes tumšās šokolādes
2 olas
2 olas dzeltenumi
40 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
2 ēdamkar. miltu
1/2 tējkar. malta ingvera
Sviests un baltais cukurs formiņu sagatavošanai
Brūklenes vai citas ogas dekorēšanai
Instrukcijas
Sviestu uz pannas izkausē. Šokolādi sadrupina gabaliņos un liek sviestā izkust. Olas un dzeltenumus uzputo. Pievieno pārējās sausās sastāvdaļas un iemaisa visu sviesta-šokolādes maisījumā. Turpina maisīt, līdz masa kļūst viendabīga.
Fondanta formiņas ieziež ar taukvielu, izkaisa ar cukuru un piepilda ar mīklas maisījumu.
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200°C temperatūrai un fondanta formiņas izkārto krāsns vidū. Cep 6-8 minūtes. Kūciņu vidum ir jābūt mīkstam un krēmīgam.
Pasniedz karstu kopā ar ogām un saldējuma bumbiņu vai putukrējuma torni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Brīnišķīgais zemeņu laiks
Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.