Sastāvdaļas
100 g sviesta
150 g augstas kvalitātes tumšās šokolādes
2 olas
2 olas dzeltenumi
40 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
2 ēdamkar. miltu
1/2 tējkar. malta ingvera
Sviests un baltais cukurs formiņu sagatavošanai
Brūklenes vai citas ogas dekorēšanai
Instrukcijas
Sviestu uz pannas izkausē. Šokolādi sadrupina gabaliņos un liek sviestā izkust. Olas un dzeltenumus uzputo. Pievieno pārējās sausās sastāvdaļas un iemaisa visu sviesta-šokolādes maisījumā. Turpina maisīt, līdz masa kļūst viendabīga.
Fondanta formiņas ieziež ar taukvielu, izkaisa ar cukuru un piepilda ar mīklas maisījumu.
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200°C temperatūrai un fondanta formiņas izkārto krāsns vidū. Cep 6-8 minūtes. Kūciņu vidum ir jābūt mīkstam un krēmīgam.
Pasniedz karstu kopā ar ogām un saldējuma bumbiņu vai putukrējuma torni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?