Sastāvdaļas
Saldējumam
4 olu dzeltenumi
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
10 g vaniļas cukura
200 ml piena
150 ml saldā krējuma
100 ml Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
3-5 g malta kanēļa
Kompotam
500 g sasmalcinātu rabarberu
250 ml atšķaidīta zemeņu dzēriena
15 ml svaigi spiestas citrona sulas
60 g Dansukker pūdercukura
5 ēd. kar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
5-10 g kartupeļu cietes
Instrukcijas
Uzputo olu dzeltenumus ar cukuru un vaniļas cukuru. Pienu, krējumu, sīrupu un kanēli uzvāra. Olas iekuļ iekšā olas piena maisījumā. Izkāš caur smalku sietu. Liek saldējuma mašīnā vai ieliek saldētavā uz vismaz 5 stundām, laiku pa laikam apmaisot.
Rabarberus, zemeņu dzērienu, citronu sulu un pūdercukuru liek katliņā un vāra, līdz rabarberi kļuvuši mīksti. Iemaisa iekšā vaniļas cukuru. Kartupeļu cieti izšķīdina nelielā auksta ūdens daudzumā, tad iemaisa kompotā. Pasniedz remdenu vai aukstu kopā ar saldējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?