Veco laiku saldais ēdiens

Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izrotās tavu brīvdienu maltīti! Svaigas avenes, pūdercukurs, cepumi un putukrējums - tas ir viss, kas tev nepieciešams šīs receptes pagatavošanai.

4-6 porcijas

Atzīme (112 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g aveņu
50 g Dansukker pūdercukura
200 ml trekna saldā krējuma
3 g  vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
10-12 sviesta cepumu

Instrukcijas

Avenes pārkaisa ar pūdercukuru un saspaida putriņā. Saldo krējumu ar vaniļas cukuru puto, līdz veidojas mīkstas putu galotnītes. Cepumus sadrupina. Glāzēs kārtām liek avenes, putukrējumu un cepumus. Pasniedz nekavējoties.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.