Sastāvdaļas
4 nogatavojušies bumbieri
Maisījums
200 ml Dansukker gaišā sīrupa
300 ml ūdens
1 kanēļa standziņa
1 zvaigžņu anīss
Piedevas
Saldējums
50-75 g sasmalcinātu riekstu vai mandeļu
Instrukcijas
Nomizo bumbierus, taču nenolauz kātiņu. Nelielā katliņā samaisi maisījuma pamata sastāvdaļas. Katliņam jābūt tik lielam, lai tajā var ievietot visus bumbierus. Ieliec bumbierus un vāri, līdz tie ir mīksti. Izņem bumbierus un saliec uz paplātes. Vāri maisījumu, līdz tas reducējas līdz apmēram 100 ml. Pārlej maisījumu pār bumbieriem un pārkaisi ar riekstiem vai mandelēm. Uzliec nedaudz saldējuma un pasniedz viesiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.