Sastāvdaļas
4 nogatavojušies bumbieri
Maisījums
200 ml Dansukker gaišā sīrupa
300 ml ūdens
1 kanēļa standziņa
1 zvaigžņu anīss
Piedevas
Saldējums
50-75 g sasmalcinātu riekstu vai mandeļu
Instrukcijas
Nomizo bumbierus, taču nenolauz kātiņu. Nelielā katliņā samaisi maisījuma pamata sastāvdaļas. Katliņam jābūt tik lielam, lai tajā var ievietot visus bumbierus. Ieliec bumbierus un vāri, līdz tie ir mīksti. Izņem bumbierus un saliec uz paplātes. Vāri maisījumu, līdz tas reducējas līdz apmēram 100 ml. Pārlej maisījumu pār bumbieriem un pārkaisi ar riekstiem vai mandelēm. Uzliec nedaudz saldējuma un pasniedz viesiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.