Visas mūsu
receptes
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Mazās siera kūciņas
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Šokolādes fondants
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Klasiskās vafeles
Vienkāršais rabarberu deserts
Aveņu suflē
Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...
Ātrais aveņu uzpūtenis
Plūmju pārsteigums
Kraukšķīgais ogu deserts
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Šokolādes muss ar kazeņu biezeni
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Sabajons
Apelsīnu panna (clafuti)
Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...
Bumbieri sīrupā
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...
Kūka krūzē
Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...
Ābolu zupa
Ābolu ķīselis lieliski garšo, atsvaidzināts ar ledus kubiņie...
Rabarberu pīrāgs
Diānas vasaras deserts
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...
Mazie aveņu siera groziņi
Gana ātri un vienkārši - cepumu mīklas groziņi ar biezpiena ...
Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...
Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas...
Kūka Pavlova
Kūka, ko pasniedz deserta trauciņos jeb dekonstruētā kūka, k...
Ātrie spāņu virtuļi (churros) ar citrona krēmu
Ātrie spāņu virtuļi ir spāņu konditorejas izstrādājums, kas ...
Plūmes rumā
Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...
Šampanieša panna cotta
Piemērots gan Jaungada svinībām, gan citam priecīgam notikum...
Vienkāršais zemeņu deserts
Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko...
Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Viegls un gaisīgs saldēdiens, kurā koši saspēlē krēma saldum...
Saldie Ambrozija salāti ar pašu gatavotiem maršmeloviem
Ābolu salāti no visa veida āboliem - parastiem, granātiem un...
Hotteok saldās korejiešu panūkas
Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu
Kūka, kurā ieguldītais laiks atmaksājas ar uzviju. Izsmalcin...
Saldā apelsīnu zupa
Vafeles ar sāļo karameli, banāniem un ogām
Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...
Pavlova ar melleņu musu
Šis izsmalcinātais deserts ir gan vegāns, gan tradicionāls v...
Panna Cotta ar ledenēm
Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci
Panna cotta Dansukker garša
Crème Brûlée
Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm
Plūmju kompots pasniegšanai ar sieru
Ķiršu tiramisu
Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums
Rabarberu ievārījums
Zemeņu uzputenis
Ābolu kokosa kūka
Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām
Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci
Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu
Plānās pankūkas brokastīs - kas gan var būt labāks par šo! K...
Augļu zupa
Matcha Panna Cotta
Bazilika Panna Cotta ar šokolādes kūku
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Panna cotta gredzens ar ogām
Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu
Vai zināji, ka saldo var pagatavot arī grilā? Izmēģini un pa...
Ītonas mikslis
Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu
Debešķīgs, viegli gaisīgs olbaltuma cepums, ko papildina skā...
Kardamona flāns
Trauslie cepumi ar kardamonu ir gardi un kraukšķīgi. Jo īpaš...
Vasaras saldā zupa
Aukstā zupa vasarā no augļiem un ogām! Pasniedz saldo ēdienu...
Bezē cepumu deserts ar zemenēm
Burkānkūkas suflē
Fritēti plūškoka ziedu ķekari
Plūškoka granita
Īton Mess meringas krēms zviedru stilā
Eton mess ir klasisks angļu deserts, kurā apvienots svaigu o...
Ābolu tako
Pagatavo šo spānisko uzkodu ar ābolu biezeni un vaniļas masc...
Grezna pankūku torte ar banānu pildījumu
Ingvera parfe ar mandeļu karameli
Palutini savus mīļos ar ingvera parfe ar dekoratīvajām skaid...
Braunija pica
Šokolādīga pica ar braunija garšu, papildināta ar krēmīgu mu...
Burbonas vaniļas un baltās šokolādes krēms ar kazeņu želeju
Burbonas vaniļas deserts ir brīnišķīgs. Visas sastāvdaļas ie...
Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām
Affogato
Kafija un deserts vienā! Kad karameļu saldējums satiekas ar ...
Bumbieru kūka ar ruma saldējumu
Marakujas siera kūka ar citronu krēmu un riekstu drumstalām
Izklausās sarežģīti, taču pagatavojams viegli un ātri. Maigs...
Mazās safrāna pankūciņas
Koši dzeltenas, zeltaini kraukšķīgu maliņu, kas liek siekalā...
Kardamona kēksiņi ar rumā vārītiem bumbieriem
Šie gardumiņi atgādina rūķīšus, vai ne? Kardamons ir vienmēr...
Marakujas augļu kūkas deserts
Izcils, vienkāršs Lieldienu deserts – marakujas augļu kūka g...
Grilēti rabarberi ar drumstalām un saldējumu
Grilēti rabarberi ar cepumu drumstalu “garnīru” vislabāk gar...
Crème brûlée cepumi
Miniatūrs creme-brulee deserts cepuma formā.
Panna cotta ar zemeņu sīrupu
Mālpils siera uzkoda ar aveņu marmelādi, zaļumiem un svaigām ogām
Vasaras deserts ar bezē un ogu gelato
Viss garšīgākais vienuviet – vēss un atsvaidzinošs gelato, a...
Vasaras krēma pamatrecepte
Kokosriekstu un citronu muss
Maigs un gaisīgs citronu krēms, kas kopā ar kokosriekstu krē...
Sgroppino
Itāļu citronu sorbeta dzēriens. Molto bene kā dzirkstošs bei...
Glazētas ogas
105 no 105 receptes