Visas mūsu
receptes
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Šokolādes fondants
Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Mazās siera kūciņas
Šampanieša panna cotta
Piemērots gan Jaungada svinībām, gan citam priecīgam notikum...
Augļu salāti
Panna cotta ar piparmētrām
Maigs piena un krējuma deserts, kas papildināts ar piparmētr...
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Viegls un gaisīgs saldēdiens, kurā koši saspēlē krēma saldum...
Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu
Debešķīgs, viegli gaisīgs olbaltuma cepums, ko papildina skā...
Neceptais crème brule
Neceptais crème-brule ir deserts, kurā apvienots klasiskais ...
Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Aveņu suflē
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Auzu pārslu kārtojums
Kā no vecmāmiņas pavārgrāmatas - tradicionāla un savā vienkā...
Burbonas vaniļas un baltās šokolādes krēms ar kazeņu želeju
Burbonas vaniļas deserts ir brīnišķīgs. Visas sastāvdaļas ie...
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Šokolādīgs un maigs krēma pudiņš, kas papildināts ar kafijas...
Affogato
Kafija un deserts vienā! Kad karameļu saldējums satiekas ar ...
Crème Brûlée
Sabajons
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Apelsīnu panna (clafuti)
Īton Mess meringas krēms zviedru stilā
Eton mess ir klasisks angļu deserts, kurā apvienots svaigu o...
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Mūsu šokolādes parfe ar apelsīniem tiek gatavots no tumšās š...
Limončello tiramisu
Ja dzīve tev pasniedz citronus, tad uztaisi limončello! Ja l...
Panna cotta Dansukker garša
Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci
Marakujas siera kūka ar citronu krēmu un riekstu drumstalām
Izklausās sarežģīti, taču pagatavojams viegli un ātri. Maigs...
Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu
Ātrie spāņu virtuļi (churros) ar citrona krēmu
Ātrie spāņu virtuļi ir spāņu konditorejas izstrādājums, kas ...
Rabarberu pīrāgs
Pavlova ar aveņu krēmu
Cienā viesus ar gardu un elegantu Pavlovas kūku ar aveņu krē...
Cepti āboli ar auzu pārslu drumstalām
Cepeškrāsnī cepti āboli, kas bagātināti ar sviestā un brūnaj...
Zemeņu uzputenis
Kardamona flāns
Trauslie cepumi ar kardamonu ir gardi un kraukšķīgi. Jo īpaš...
Cepti āboli ar vaniļas mērci
Vasarā, rudenī vai ziemā - cepeškrāsnī cepti āboli ir klasik...
Buberts
Klasiska, vienkārša recepte, kas saglabājusies cauri gadiem....
Panna Cotta ar ledenēm
Ātrais aveņu uzpūtenis
Pavlova ar melleņu musu
Šis izsmalcinātais deserts ir gan vegāns, gan tradicionāls v...
Garšvielu cukurs
Cukurs ar dažādām garšām ir skaists dekors un garšu papildin...
Ķiršu tiramisu
Klasiskās vafeles
Rabarberu ievārījums
Diānas vasaras deserts
Sgroppino
Itāļu citronu sorbeta dzēriens. Molto bene kā dzirkstošs bei...
Kūka krūzē
Šokolādes muss ar kazeņu biezeni
Bumbieri sīrupā
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu
Kūka, kurā ieguldītais laiks atmaksājas ar uzviju. Izsmalcin...
Vienkāršais rabarberu deserts
Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu
Brīnišķīgs, mājās gatavots saldējums apliecinās jūsu rūpes u...
Kraukšķīgais ogu deserts
Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm
Mazie aveņu siera groziņi
Gana ātri un vienkārši - cepumu mīklas groziņi ar biezpiena ...
Ītonas mikslis
Safrāna panna cotta
Ekskluzīvs piena deserts, kas papildināts ar kazeņu želeju. ...
Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu
Plānās pankūkas brokastīs - kas gan var būt labāks par šo! K...
Kūka Pavlova
Kūka, ko pasniedz deserta trauciņos jeb dekonstruētā kūka, k...
Plūmju pārsteigums
Plūmju kompots pasniegšanai ar sieru
Saldā apelsīnu zupa
Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām
Bazilika Panna Cotta ar šokolādes kūku
Grezna pankūku torte ar banānu pildījumu
Plūškoka granita
Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām
Ābolu zupa
Ābolu ķīselis lieliski garšo, atsvaidzināts ar ledus kubiņie...
Vasaras saldā zupa
Aukstā zupa vasarā no augļiem un ogām! Pasniedz saldo ēdienu...
Vienkāršais zemeņu deserts
Zemenes ar laima sulu, krējuma krēms un pāri pārkaisīti šoko...
Bezē cepumu deserts ar zemenēm
Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci
Saldie Ambrozija salāti ar pašu gatavotiem maršmeloviem
Ābolu salāti no visa veida āboliem - parastiem, granātiem un...
Ābolu tako
Pagatavo šo spānisko uzkodu ar ābolu biezeni un vaniļas masc...
Panna cotta ar zemeņu sīrupu
Āboli ar mandeļu saldo masu
Cepeškrāsnī cepti āboli ar mandeļu un saldā krējuma mērci iz...
Bumbieru kūka ar ruma saldējumu
Hotteok saldās korejiešu panūkas
Matcha Panna Cotta
Mazās safrāna pankūciņas
Koši dzeltenas, zeltaini kraukšķīgu maliņu, kas liek siekalā...
Plūmes rumā
Fritēti plūškoka ziedu ķekari
Augļu zupa
Ingvera parfe ar mandeļu karameli
Palutini savus mīļos ar ingvera parfe ar dekoratīvajām skaid...
Vasaras deserts ar bezē un ogu gelato
Viss garšīgākais vienuviet – vēss un atsvaidzinošs gelato, a...
Ābolu kokosa kūka
Vafeles ar sāļo karameli, banāniem un ogām
Marakujas augļu kūkas deserts
Izcils, vienkāršs Lieldienu deserts – marakujas augļu kūka g...
Glazētas ogas
Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu
Vai zināji, ka saldo var pagatavot arī grilā? Izmēģini un pa...
Panna cotta gredzens ar ogām
Mālpils siera uzkoda ar aveņu marmelādi, zaļumiem un svaigām ogām
Grilēti rabarberi ar drumstalām un saldējumu
Grilēti rabarberi ar cepumu drumstalu “garnīru” vislabāk gar...
Vasaras krēma pamatrecepte
Braunija pica
Šokolādīga pica ar braunija garšu, papildināta ar krēmīgu mu...
Vasarīgs cepumu, saldējuma un putukrējuma kārtojums
Kokosriekstu un citronu muss
Maigs un gaisīgs citronu krēms, kas kopā ar kokosriekstu krē...
Kardamona kēksiņi ar rumā vārītiem bumbieriem
Šie gardumiņi atgādina rūķīšus, vai ne? Kardamons ir vienmēr...
Burkānkūkas suflē
104 no 104 receptes