Sastāvdaļas
125 g mandeļu miltu
50 ml kviešu miltu
½ ml sāls
150 ml Dansukker baltā cukura
4 olas
4 olu dzeltenumi
300 ml saldā krējuma
1-2 apelsīni
Dekorēšanai
Dansukker pūdercukurs
Instrukcijas
Mandeļu un kviešu miltus samaisa kopā ar sāli. Pievieno cukuru, okas, olu dzeltenumus, krējumu un ar slotiņu saputo krēmīgā masā. Mīklu lej ietaukotā kūkas formā. Nomizo apelsīnus, sagriež šķēlēs un izkārto uz kūkas. Cep krāsns vidējā 175 °C temperatūrā 20-25 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru. Vislabāk garšo, kad mazliet padzisusi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.