Braunija pica

Šokolādīga pica ar braunija garšu, papildināta ar krēmīgu musu un svaigām ogām. Šo picu var cept gan krāsnī, gan uz grila brīvā dabā.

10 porcijas

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (7 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ogu muss
200 g ogu pēc izvēles – svaigas vai saldētas
95 g Dansukker želejas cukura Multi
200 ml saldā krējuma

Braunija pamatne
100 g tumšās šokolādes
75 g sviesta
1 ola
190 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
150 ml kviešu miltu
3 g cepamā pulvera
1 šķipsniņa sāls

Dekors
Svaigas ogas

Instrukcijas

Vispirms pagatavo ogu musu. Ogas ar želejas cukuru katliņā uzvāra un ļauj pilnībā atdzist.

Saldo krējumu saputo un iecilā ogu želejā. Ar dakšiņu masu uzkuļ, lai iegūtu mazliet biezāku konsistenci.  Kamēr top picas pamatne, musu novieto ledusskapī.

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C ventilatora režīmā.

Šokolādi un sviestu mazā temperatūrā uz pannas izkausē.

Olas ar muscovado cukuru sakuļ vieglās putās. Iecilā šokolādes-sviesta masu un kārtīgi samaisa. Iemaisa arī sausās sastāvdaļas.

Maisījumu lej uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Masu var kārtot apļa formā vai arī citā formā pēc izvēles. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 7 minūtes un tad atdzesē. Cepšanas ilgums var atšķirties atkarībā no kārtas biezuma.

Izcepto braunija pamatni pārklāj ar musu un dekorē ar svaigām ogām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.