Braunija pica - Receptes

Braunija pica

10 porcijas 1,5 stundas
Šokolādīga pica ar braunija garšu, papildināta ar krēmīgu musu un svaigām ogām. Šo picu var cept gan krāsnī, gan uz grila brīvā dabā.
Braunija pica
Vērtējums: (4gab.)

Sastāvdaļas

    Ogu muss

    • 200 g ogu pēc izvēles – svaigas vai saldētas
    • 95 g Dansukker želejas cukura Multi
    • 200 ml saldā krējuma

    Braunija pamatne

    • 100 g tumšās šokolādes
    • 75 g sviesta
    • 1 ola
    • 190 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
    • 150 ml kviešu miltu
    • 3 g cepamā pulvera
    • 1 šķipsniņa sāls

    Dekors

    • Svaigas ogas

    Vispirms pagatavo ogu musu. Ogas ar želejas cukuru katliņā uzvāra un ļauj pilnībā atdzist.

    Saldo krējumu saputo un iecilā ogu želejā. Ar dakšiņu masu uzkuļ, lai iegūtu mazliet biezāku konsistenci.  Kamēr top picas pamatne, musu novieto ledusskapī.

    Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C ventilatora režīmā.

    Šokolādi un sviestu mazā temperatūrā uz pannas izkausē.

    Olas ar muscovado cukuru sakuļ vieglās putās. Iecilā šokolādes-sviesta masu un kārtīgi samaisa. Iemaisa arī sausās sastāvdaļas.

    Maisījumu lej uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Masu var kārtot apļa formā vai arī citā formā pēc izvēles. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 7 minūtes un tad atdzesē. Cepšanas ilgums var atšķirties atkarībā no kārtas biezuma.

    Izcepto braunija pamatni pārklāj ar musu un dekorē ar svaigām ogām.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;