Ogu muss
Braunija pamatne
Dekors
Vispirms pagatavo ogu musu. Ogas ar želejas cukuru katliņā uzvāra un ļauj pilnībā atdzist.
Saldo krējumu saputo un iecilā ogu želejā. Ar dakšiņu masu uzkuļ, lai iegūtu mazliet biezāku konsistenci. Kamēr top picas pamatne, musu novieto ledusskapī.
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C ventilatora režīmā.
Šokolādi un sviestu mazā temperatūrā uz pannas izkausē.
Olas ar muscovado cukuru sakuļ vieglās putās. Iecilā šokolādes-sviesta masu un kārtīgi samaisa. Iemaisa arī sausās sastāvdaļas.
Maisījumu lej uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Masu var kārtot apļa formā vai arī citā formā pēc izvēles. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 7 minūtes un tad atdzesē. Cepšanas ilgums var atšķirties atkarībā no kārtas biezuma.
Izcepto braunija pamatni pārklāj ar musu un dekorē ar svaigām ogām.
Šo recepti sastādīja