Sastāvdaļas
300 g putukrējuma
3 olas, atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem
3 ēdamkarotes kviešu miltu
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
1/4 šķipsniņa sāls
Pildījums 1
200 g riekstu
200 g Dansukker pūdercukura
100 g krējuma
Pildījums 2
300 g putukrējuma
200 g biezpiena
100 g Dansukker pūdercukura
2-3 banāni
Garnējums
Dansukker pūdercukurs
zemenes
sviests vai margarīns cepšanai
Instrukcijas
Atsevišķi saputojiet krējumu un olu baltumus. Pievienojiet olu dzeltenumus. Sajauciet miltus ar sāli un vaniļas cukuru un sijājot pievienojiet masai. Kā pēdējos masā iemaisiet olu baltumus.
Samaliet vai sasmalciniet riekstus. Sajauciet riekstus, pūdercukuru un krējumu viendabīgā masā.
Pildījumam stingrās putās saputojiet putukrējumu ar pūdercukuru. Pievienojiet biezpienu.
Cepiet pankūkas ar taukvielām ieziestā pannā. Ļaujiet atdzist. Sagrieziet banānus. Uz pankūkām uzklājiet riekstu pildījumu, pēc tam uzlieciet sagriezto banānu un tad uzklājiet krējuma pildījumu. Uzlieciet pankūkas vienu uz otras. Augšējo pankūku nepārklājiet ar pildījumu. Pārkaisiet torti ar pūdercukuru un garnējiet ar zemenēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu burvība
Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.