Sastāvdaļas
300 g putukrējuma
3 olas, atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem
3 ēdamkarotes kviešu miltu
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
1/4 šķipsniņa sāls
Pildījums 1
200 g riekstu
200 g Dansukker pūdercukura
100 g krējuma
Pildījums 2
300 g putukrējuma
200 g biezpiena
100 g Dansukker pūdercukura
2-3 banāni
Garnējums
Dansukker pūdercukurs
zemenes
sviests vai margarīns cepšanai
Instrukcijas
Atsevišķi saputojiet krējumu un olu baltumus. Pievienojiet olu dzeltenumus. Sajauciet miltus ar sāli un vaniļas cukuru un sijājot pievienojiet masai. Kā pēdējos masā iemaisiet olu baltumus.
Samaliet vai sasmalciniet riekstus. Sajauciet riekstus, pūdercukuru un krējumu viendabīgā masā.
Pildījumam stingrās putās saputojiet putukrējumu ar pūdercukuru. Pievienojiet biezpienu.
Cepiet pankūkas ar taukvielām ieziestā pannā. Ļaujiet atdzist. Sagrieziet banānus. Uz pankūkām uzklājiet riekstu pildījumu, pēc tam uzlieciet sagriezto banānu un tad uzklājiet krējuma pildījumu. Uzlieciet pankūkas vienu uz otras. Augšējo pankūku nepārklājiet ar pildījumu. Pārkaisiet torti ar pūdercukuru un garnējiet ar zemenēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.