Grezna pankūku torte ar banānu pildījumu

4 personām

Atzīme (9 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 g putukrējuma
3 olas, atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem
3 ēdamkarotes kviešu miltu
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
1/4 šķipsniņa sāls

Pildījums 1
200 g riekstu
200 g Dansukker pūdercukura
100 g krējuma

Pildījums 2
300 g putukrējuma
200 g biezpiena
100 g Dansukker pūdercukura
2-3 banāni

Garnējums
Dansukker pūdercukurs
zemenes

sviests vai margarīns cepšanai

Instrukcijas

Atsevišķi saputojiet krējumu un olu baltumus. Pievienojiet olu dzeltenumus. Sajauciet miltus ar sāli un vaniļas cukuru un sijājot pievienojiet masai. Kā pēdējos masā iemaisiet olu baltumus.

Samaliet vai sasmalciniet riekstus. Sajauciet riekstus, pūdercukuru un krējumu viendabīgā masā.

Pildījumam stingrās putās saputojiet putukrējumu ar pūdercukuru. Pievienojiet biezpienu.

Cepiet pankūkas ar taukvielām ieziestā pannā. Ļaujiet atdzist. Sagrieziet banānus. Uz pankūkām uzklājiet riekstu pildījumu, pēc tam uzlieciet sagriezto banānu un tad uzklājiet krējuma pildījumu. Uzlieciet pankūkas vienu uz otras. Augšējo pankūku nepārklājiet ar pildījumu. Pārkaisiet torti ar pūdercukuru un garnējiet ar zemenēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.