300 g putukrējuma
3 olas, atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem
3 ēdamkarotes kviešu miltu
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
1/4 šķipsniņa sāls
Pildījums 1
200 g riekstu
200 g Dansukker pūdercukura
100 g krējuma
Pildījums 2
300 g putukrējuma
200 g biezpiena
100 g Dansukker pūdercukura
2-3 banāni
Garnējums
Dansukker pūdercukurs
zemenes
sviests vai margarīns cepšanai
Atsevišķi saputojiet krējumu un olu baltumus. Pievienojiet olu dzeltenumus. Sajauciet miltus ar sāli un vaniļas cukuru un sijājot pievienojiet masai. Kā pēdējos masā iemaisiet olu baltumus.
Samaliet vai sasmalciniet riekstus. Sajauciet riekstus, pūdercukuru un krējumu viendabīgā masā.
Pildījumam stingrās putās saputojiet putukrējumu ar pūdercukuru. Pievienojiet biezpienu.
Cepiet pankūkas ar taukvielām ieziestā pannā. Ļaujiet atdzist. Sagrieziet banānus. Uz pankūkām uzklājiet riekstu pildījumu, pēc tam uzlieciet sagriezto banānu un tad uzklājiet krējuma pildījumu. Uzlieciet pankūkas vienu uz otras. Augšējo pankūku nepārklājiet ar pildījumu. Pārkaisiet torti ar pūdercukuru un garnējiet ar zemenēm.
Šo recepti sastādīja