Grezna pankūku torte ar banānu pildījumu

4 personām

Atzīme (9 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 g putukrējuma
3 olas, atdaliet olu dzeltenumus no baltumiem
3 ēdamkarotes kviešu miltu
1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura
1/4 šķipsniņa sāls

Pildījums 1
200 g riekstu
200 g Dansukker pūdercukura
100 g krējuma

Pildījums 2
300 g putukrējuma
200 g biezpiena
100 g Dansukker pūdercukura
2-3 banāni

Garnējums
Dansukker pūdercukurs
zemenes

sviests vai margarīns cepšanai

Instrukcijas

Atsevišķi saputojiet krējumu un olu baltumus. Pievienojiet olu dzeltenumus. Sajauciet miltus ar sāli un vaniļas cukuru un sijājot pievienojiet masai. Kā pēdējos masā iemaisiet olu baltumus.

Samaliet vai sasmalciniet riekstus. Sajauciet riekstus, pūdercukuru un krējumu viendabīgā masā.

Pildījumam stingrās putās saputojiet putukrējumu ar pūdercukuru. Pievienojiet biezpienu.

Cepiet pankūkas ar taukvielām ieziestā pannā. Ļaujiet atdzist. Sagrieziet banānus. Uz pankūkām uzklājiet riekstu pildījumu, pēc tam uzlieciet sagriezto banānu un tad uzklājiet krējuma pildījumu. Uzlieciet pankūkas vienu uz otras. Augšējo pankūku nepārklājiet ar pildījumu. Pārkaisiet torti ar pūdercukuru un garnējiet ar zemenēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.