Sastāvdaļas
Grilēti rabarberi
500 g rabarberu
140 g Dansukker Zeltainā sīrupa
100 ml ūdens
Biskvīta drumstalas
7 Digestive cepumi
30 g sviesta istabas temperatūrā
4 g kardamona
20 g Dansukker Zeltainā sīrupa
Pasniegšanai
Saldējums
Instrukcijas
Rabarberus noskalo, nomizo, sagriež gareniski sloksnītēs un izkārto uz cepešpannas.
Sīrupu atšķaida ar ūdeni un pārlej rabarberiem.
Cepumu drumstalu sastāvdaļas sastrādā virtuves kombainā.
Rabarberus kārto uz dubulti pārklātas folijas loksnes un pārlej ar atlikušo sīrupu. Pārkaisa cepumu drumstalas un pārklāj ar folijas kārtu. Cep uz grila apmēram 10 minūtes, līdz rabarberi ir mīksti. Pasniedz kopā ar saldējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.