Grilēti rabarberi ar drumstalām un saldējumu

Grilēti rabarberi ar cepumu drumstalu “garnīru” vislabāk garšos, pasniegti tieši no grila, kopā ar vaniļas saldējuma bumbiņu. Baudiet grila iespējas visu vasaru un, ja iespējams, arī citos gadalaikos!

4 porcijas

PT40M

40 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Grilēti rabarberi
500 g rabarberu
140 g Dansukker Zeltainā sīrupa
100 ml ūdens

Biskvīta drumstalas
7 Digestive cepumi
30 g sviesta istabas temperatūrā
4 g kardamona
20 g Dansukker Zeltainā sīrupa

Pasniegšanai
Saldējums

Instrukcijas

Rabarberus noskalo, nomizo, sagriež gareniski sloksnītēs un izkārto uz cepešpannas.
Sīrupu atšķaida ar ūdeni un pārlej rabarberiem.

Cepumu drumstalu sastāvdaļas sastrādā virtuves kombainā.

Rabarberus kārto uz dubulti pārklātas folijas loksnes un pārlej ar atlikušo sīrupu. Pārkaisa cepumu drumstalas un pārklāj ar folijas kārtu. Cep uz grila apmēram 10 minūtes, līdz rabarberi ir mīksti. Pasniedz kopā ar saldējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.