Grilēti rabarberi ar drumstalām un saldējumu

Grilēti rabarberi ar cepumu drumstalu “garnīru” vislabāk garšos, pasniegti tieši no grila, kopā ar vaniļas saldējuma bumbiņu. Baudiet grila iespējas visu vasaru un, ja iespējams, arī citos gadalaikos!

4 porcijas

PT40M

40 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Grilēti rabarberi
500 g rabarberu
140 g Dansukker Zeltainā sīrupa
100 ml ūdens

Biskvīta drumstalas
7 Digestive cepumi
30 g sviesta istabas temperatūrā
4 g kardamona
20 g Dansukker Zeltainā sīrupa

Pasniegšanai
Saldējums

Instrukcijas

Rabarberus noskalo, nomizo, sagriež gareniski sloksnītēs un izkārto uz cepešpannas.
Sīrupu atšķaida ar ūdeni un pārlej rabarberiem.

Cepumu drumstalu sastāvdaļas sastrādā virtuves kombainā.

Rabarberus kārto uz dubulti pārklātas folijas loksnes un pārlej ar atlikušo sīrupu. Pārkaisa cepumu drumstalas un pārklāj ar folijas kārtu. Cep uz grila apmēram 10 minūtes, līdz rabarberi ir mīksti. Pasniedz kopā ar saldējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.