Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu

Vai zināji, ka saldo var pagatavot arī grilā? Izmēģini un pasniedz šo lielisko desertu kopā ar svaigām ogām un maigu plūškoka ziedu krēmu. Baudi grila iespējas visas vasaras garumā un, ja iespējams, arī citos gadalaikos! Šajā receptē izmanto biskvīta drumstalas, kas palikušas pāri no kādas citas receptes vai pat no veikalā pirktas ruletes.

6 porcijas

PT40M

40 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Biskvīta deserts
Biskvīta cepumi
500 g ogu pēc izvēles
150 g baltās šokolādes
Mazliet baltā cukura

Plūškoka krēms bez karsēšanas
2 olas dzeltenumi
85 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
5 g vaniļas cukura
15 ml plūškoka sīrupa
200 ml saldā krējuma

Instrukcijas

Deserta pagatavošanai izmanto jau izceptu vai gatavo biskvītu. Sadrupina to gabalos, ber dziļā čuguna pannā kopā ar ogām un rupji sasmalcinātu balto šokolādi. Pārkaisi nedaudz cukura. Čuguna pannu iekārto virs grila un cep, ik pa laikam apmaisot.

Pagatavo plūškoka mērci. Saputo olas dzeltenumus, cukuru un vaniļas cukuru mīkstās putās. Iemaisa plūškoka sīrupu. Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura maisījumā.

Kad deserta masa uzsilusi, to pārlej ar plūškoka mērci.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.