Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu
Vai zināji, ka saldo var pagatavot arī grilā? Izmēģini un pasniedz šo lielisko desertu kopā ar svaigām ogām un maigu plūškoka ziedu krēmu. Baudi grila iespējas visas vasaras garumā un, ja iespējams, arī citos gadalaikos! Šajā receptē izmanto biskvīta drumstalas, kas palikušas pāri no kādas citas receptes vai pat no veikalā pirktas ruletes.
Sastāvdaļas
Biskvīta deserts
Biskvīta cepumi
500 g ogu pēc izvēles
150 g baltās šokolādes
Mazliet baltā cukura
Plūškoka krēms bez karsēšanas
2 olas dzeltenumi
85 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
5 g vaniļas cukura
15 ml plūškoka sīrupa
200 ml saldā krējuma
Instrukcijas
Deserta pagatavošanai izmanto jau izceptu vai gatavo biskvītu. Sadrupina to gabalos, ber dziļā čuguna pannā kopā ar ogām un rupji sasmalcinātu balto šokolādi. Pārkaisi nedaudz cukura. Čuguna pannu iekārto virs grila un cep, ik pa laikam apmaisot.
Pagatavo plūškoka mērci. Saputo olas dzeltenumus, cukuru un vaniļas cukuru mīkstās putās. Iemaisa plūškoka sīrupu. Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura maisījumā.
Kad deserta masa uzsilusi, to pārlej ar plūškoka mērci.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Gardumi ar vasaras ogām
Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Burvīgās avenes
Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.