Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu
Vai zināji, ka saldo var pagatavot arī grilā? Izmēģini un pasniedz šo lielisko desertu kopā ar svaigām ogām un maigu plūškoka ziedu krēmu. Baudi grila iespējas visas vasaras garumā un, ja iespējams, arī citos gadalaikos! Šajā receptē izmanto biskvīta drumstalas, kas palikušas pāri no kādas citas receptes vai pat no veikalā pirktas ruletes.
Sastāvdaļas
Biskvīta deserts
Biskvīta cepumi
500 g ogu pēc izvēles
150 g baltās šokolādes
Mazliet baltā cukura
Plūškoka krēms bez karsēšanas
2 olas dzeltenumi
85 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
5 g vaniļas cukura
15 ml plūškoka sīrupa
200 ml saldā krējuma
Instrukcijas
Deserta pagatavošanai izmanto jau izceptu vai gatavo biskvītu. Sadrupina to gabalos, ber dziļā čuguna pannā kopā ar ogām un rupji sasmalcinātu balto šokolādi. Pārkaisi nedaudz cukura. Čuguna pannu iekārto virs grila un cep, ik pa laikam apmaisot.
Pagatavo plūškoka mērci. Saputo olas dzeltenumus, cukuru un vaniļas cukuru mīkstās putās. Iemaisa plūškoka sīrupu. Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura maisījumā.
Kad deserta masa uzsilusi, to pārlej ar plūškoka mērci.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?