Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu - Receptes

Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu

6 porcijas 40 minūtes
Vai zināji, ka saldo var pagatavot arī grilā? Izmēģini un pasniedz šo lielisko desertu kopā ar svaigām ogām un maigu plūškoka ziedu krēmu. Baudi grila iespējas visas vasaras garumā un, ja iespējams, arī citos gadalaikos! Šajā receptē izmanto biskvīta drumstalas, kas palikušas pāri no kādas citas receptes vai pat no veikalā pirktas ruletes.
Grilēts biskvīta deserts ar plūškoka krēmu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Biskvīta deserts

    • Biskvīta cepumi
    • 500 g ogu pēc izvēles
    • 150 g baltās šokolādes
    • Mazliet baltā cukura

    Plūškoka krēms bez karsēšanas

    • 2 olas dzeltenumi
    • 85 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
    • 5 g vaniļas cukura
    • 15 ml plūškoka sīrupa
    • 200 ml saldā krējuma

    Deserta pagatavošanai izmanto jau izceptu vai gatavo biskvītu. Sadrupina to gabalos, ber dziļā čuguna pannā kopā ar ogām un rupji sasmalcinātu balto šokolādi. Pārkaisi nedaudz cukura. Čuguna pannu iekārto virs grila un cep, ik pa laikam apmaisot.

    Pagatavo plūškoka mērci. Saputo olas dzeltenumus, cukuru un vaniļas cukuru mīkstās putās. Iemaisa plūškoka sīrupu. Saldo krējumu saputo un iecilā olu-cukura maisījumā.

    Kad deserta masa uzsilusi, to pārlej ar plūškoka mērci.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;