Ceptas siera bumbiņas

Kraukšķīgas no ārpuses, kūstoša iekšpusē. Lieliski sader ar vīģu, bumbieru vai apelsīnu-aprikožu marmelādi.

20 bumbiņas

PT30M
PT0M
Ziemassvētku galdam

30 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g ševrē, brī vai cita siera pēc izvēles
20 g Dansukker Dzidrā sīrupa
60 g miltu
60 g rīvmaizes
2 olas
Neitrālas garšas eļļa cepšanai

Instrukcijas

Sieru sadrupina un samaisa ar sīrupu. Ar mitrām rokām izveido 10 g bumbiņas.

Uz viena šķīvja ber miltus, uz otra – rīvmaizi, bļodā sakuļ olas.

Katru bumbiņu apviļā miltos, tad olā, un pēc tam - rīvmaizē.

Uzkarsē eļļu līdz 175 °C un cep 2–3 bumbiņas vienlaikus apmēram 1 minūti no katras puses, līdz tās kļūst zeltainas un kraukšķīgas. Lieko eļļu notecina uz papīra dvieļiem.

Pasniedz uz siera dēlīša  kopā ar marmelādi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.