Sastāvdaļas
200 g ševrē, brī vai cita siera pēc izvēles
20 g Dansukker Dzidrā sīrupa
60 g miltu
60 g rīvmaizes
2 olas
Neitrālas garšas eļļa cepšanai
Instrukcijas
Sieru sadrupina un samaisa ar sīrupu. Ar mitrām rokām izveido 10 g bumbiņas.
Uz viena šķīvja ber miltus, uz otra – rīvmaizi, bļodā sakuļ olas.
Katru bumbiņu apviļā miltos, tad olā, un pēc tam - rīvmaizē.
Uzkarsē eļļu līdz 175 °C un cep 2–3 bumbiņas vienlaikus apmēram 1 minūti no katras puses, līdz tās kļūst zeltainas un kraukšķīgas. Lieko eļļu notecina uz papīra dvieļiem.
Pasniedz uz siera dēlīša kopā ar marmelādi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.