Matcha Panna Cotta

4 porcijas

PT1H

2 stundas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ogu kārtai
100 g upeņu
50 g Dansukker želejas cukura Multi
2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

Pirmajai kārtai
300 ml saldā krējuma
40 g  Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
50 g baltās šokolādes

Otrajai kārtai
300 ml  saldā krējuma
40 g Dansukker želejas cukura Multi
1/2–1 tējkar. matča tējas pulvera
50 g baltās šokolādes

Instrukcijas

Ogu sagatavošana
Ogas, cukuru un sīrupu mazā katliņā vāra vienu minūti. Ievārījumu salej pa glāzēm un atdzesē.

Pirmās kārtas pagatavošana
Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.

Otrās kārtas pagatavošana
Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi un matčas pulveri. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.

Pirms pasniegšanas dekorē ar balto šokolādi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.