Sastāvdaļas
Ogu kārtai
100 g upeņu
50 g Dansukker želejas cukura Multi
2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
Pirmajai kārtai
300 ml saldā krējuma
40 g Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
50 g baltās šokolādes
Otrajai kārtai
300 ml saldā krējuma
40 g Dansukker želejas cukura Multi
1/2–1 tējkar. matča tējas pulvera
50 g baltās šokolādes
Instrukcijas
Ogu sagatavošana
Ogas, cukuru un sīrupu mazā katliņā vāra vienu minūti. Ievārījumu salej pa glāzēm un atdzesē.
Pirmās kārtas pagatavošana
Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.
Otrās kārtas pagatavošana
Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi un matčas pulveri. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.
Pirms pasniegšanas dekorē ar balto šokolādi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.