Marakujas augļu kūkas deserts - Receptes

Marakujas augļu kūkas deserts

4 porcijas 45 minūtes
Izcils, vienkāršs Lieldienu deserts – marakujas augļu kūka glāzītēs.
Marakujas augļu kūkas deserts
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Cepumu drumstalas

    • 40 g brūnināta cukura
    • 20 g Dansukker dzidrā sīrupa
    • 100 g krekeru vai Digestive cepumu

    Marakujas pildījums

    • 4 marakujas augļu sēkliņas
    • 10 g svaigi spiestas laima sulas
    • 200 g kondensētā piena ar cukuru
    • 2 olas dzeltenumi
    • 5 g vaniļas cukura

    Dekorēšana

    • marakujas augļu sēkliņas
    • 10 g laima sulas
    • 15 g Dansukker gaišā Muskovado cukura
    • 200 ml saldā krējuma

    Sviestu uz pannas izkausē un apbrūnina. Pievieno sīrupu. Cepumus sasmalcina virtuves kombainā un iemaisa izkausēto sviestu.

    Marakujas mīkstumu izberž caur sietu, bet sekliņas atliek malā izmantošanai vēlāk. Izberzto masu samaisa ar laima sulu, kondensēto pienu, olu dzeltenumiem un vaniļas cukuru.

    Marakujas sēkliņas  kopā ar laima sulu un muskovado cukuru samaisa atsevišķā bļodā. Saputo arī saldo krējumu.

    Marakujas biezeni kārto kārtās ar cepumu drumstalām un pārklāj ar putukrējumu un marakujas sēkliņām.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;