Ābolu biezenis ar timiānu

apmēram 1 l

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

1 kg ābolu
100 ml ūdens
500 g Dansukker baltā smalkā cukura. Var aizstāt ar 250 g Dansukker Ievārījuma cukura
timiāns

 

Instrukcijas

Nomizo ābolus un izņem sēklotnes. Sagriež ābolu gabalos vai daivās. Ūdenī izvāra ābolus mīkstus. Sakuļ ābolus biezenī. Pieliek cukuru un, nepārtraukti maisot, uzvāra. Pēc garšas pieliek klāt svaigu vai kaltētu timiānu.

Ielej biezeni karstās, tīras burkās. Aizvāko burkas. Uzglabā vēsumā.

Timiānu var aizstāt ar piparmētrām vai sarīvētu mārrutku. Biezeni var vārīt arī bez garšvielām un garšvielas pievienot tikai pasniedzot.
 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?