Pīlādžu un ābolu ievārījums

Atzīme (72 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

500 g ābolu
500 g pīlādžu
150 ml ūdens
500 g Dansukker Ievārījuma cukura
2 ēdamkar. Dansukker kanēļa cukura
vai 
1 tējkar. malta kanēļa

Instrukcijas

Vispirms pīlādžus notīra no kātiņiem un uz nakti novieto saldētavā. Saldajām dārza šķirnēm tas nav nepieciešams, bet meža pīlādžus rekomendējam sasaldēt. Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež mazos gabaliņos. Pārlej ar ūdeni un sautē 5 minūtes. Pievieno pīlādžu ogas, ievārījuma cukuru un kanēli un turpina vārīt 15 minūtes. Ja vēlas, vārīšanas beigu posmā ievārījumu var nedaudz sablenderēt. Verdošu ievārījumu lej tīrās, izkarsētās burkās, cieši aizvāko un atdzesētas uzglabā tumšā vietā vēsumā. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.