Pīlādžu un ābolu ievārījums

Atzīme (62 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

500 g ābolu
500 g pīlādžu
150 ml ūdens
500 g Dansukker Ievārījuma cukura
2 ēdamkar. Dansukker kanēļa cukura
vai 
1 tējkar. malta kanēļa

Instrukcijas

Vispirms pīlādžus notīra no kātiņiem un uz nakti novieto saldētavā. Saldajām dārza šķirnēm tas nav nepieciešams, bet meža pīlādžus rekomendējam sasaldēt. Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež mazos gabaliņos. Pārlej ar ūdeni un sautē 5 minūtes. Pievieno pīlādžu ogas, ievārījuma cukuru un kanēli un turpina vārīt 15 minūtes. Ja vēlas, vārīšanas beigu posmā ievārījumu var nedaudz sablenderēt. Verdošu ievārījumu lej tīrās, izkarsētās burkās, cieši aizvāko un atdzesētas uzglabā tumšā vietā vēsumā. 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.