Ābolu mafini ar drumstalām

12 gab.

Atzīme (31 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Drumstalas
40 g sviesta vai margarīna
100 g Kellogg pārslu (K special, ja pieejams)
50 g kviešu miltu
50 g Dansukker smalkā niedru cukura

Mīkla
425 g kviešu miltu
200 g Dansukker pūdercukura
2 tējkarotes cepamā pulvera
1 ola
175 ml piena
50 g eļļas

Pildījums
2 āboli
Malts kanēlis

Instrukcijas

Samaisiet mīklas sastāvdaļas viendabīgā masā. Ābolus nomizojiet un izgrieziet serdes, pēc tam sagrieziet tos plānās šķēlītēs un apviļājiet kanēlī. Pievienojiet pārējās mīklas sastāvdaļas. Ielejiet masu mafinu formiņās. Iespiediet kanēlī apviļāto ābolu šķēlītes mīklā. Uzkaisiet nedaudz drumstalu. Cepiet cepeškrāsns vidū 200 °C temperatūrā 15 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.