Šokolādes kraukšķi - Receptes

Šokolādes kraukšķi

30 cepumi 30 minūtes
Neatvairāms, kraukšķīgs kārums ar šokolādi, sīrupu, kukurūzas pārslām un kokosriekstu. Dzidrais sīrups piešķir īpašu, neatkārtojamu struktūru un patīkamu tekstūru.
Šokolādes kraukšķi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 125 g tumšās šokolādes
  • 50 g sviesta
  • 60 g Dansukker Dzidrā sīrupa
  • 65 g kukurūzas pārslu
  • 25 g kokosrieksta skaidiņu
  • 1 šķipsniņa sāls

Piederumi

  • Papīra groziņi

Šokolādi sasmalcina un izkausē karstā ūdens peldē. Pievieno sviestu un sīrupu.

Iemaisa kukurūzas pārslas, kokosa skaidiņas un sāli. Ar tējkaroti liek papīra groziņos un atdzesē ledusskapī. Uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;