Sastāvdaļas
300 ml saldā krējuma
280 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
140 g Dansukker Tumšā sīrupa
50 g sviesta
40 g Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
150 g tumšās šokolādes, sadrupinātas
Dekorēšanai
Kakao
Instrukcijas
Taisnstūra formas cepamformu 15 x 20 cm izmērā izklāj ar cepampapīru.
Visas sastāvdaļās, izņemot šokolādi, iesver katliņā un maisot uzkarsē līdz 120 °C. Tad noņem no plīts, pievieno šokolādi un maisa, līdz šokolāde izkususi.
Masu lej cepamformā un atdzesē. Kad karamele atdzisusi, to sagriež gabalos, pārkaisa ar kakao, kārto traukā un uzglabā noslēgtu vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.