Mīkstā šokolādes karamele fudge

Pašu gatavoti saldumi Ziemassvētkiem. Iesaiņo konfektes krāsainos papīrīšos un cienā draugus un kolēģus! Dansukker Dzidrais sīrups nodrošina karameles mīksto konsistenci un zīdaino struktūru.

30 konfektes

PT55M

1 stunda

Atzīme (12 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 ml saldā krējuma
280 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
140 g Dansukker Tumšā sīrupa
50 g sviesta
40 g Dansukker Dzidrā vai glikozes sīrupa
150 g tumšās šokolādes, sadrupinātas

Dekorēšanai
Kakao

Instrukcijas

Taisnstūra formas cepamformu 15 x 20 cm izmērā izklāj ar cepampapīru.

Visas sastāvdaļās, izņemot šokolādi, iesver katliņā un maisot uzkarsē līdz 120 °C. Tad noņem no plīts, pievieno šokolādi un maisa, līdz šokolāde izkususi.

Masu lej cepamformā un atdzesē. Kad karamele atdzisusi, to sagriež gabalos, pārkaisa ar kakao, kārto traukā un uzglabā noslēgtu vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.