Sastāvdaļas
60 g rozīņu
45 ml ruma
175 g tumšās šokolādes
75 ml saldā krējuma
60 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
15 g sviesta
Dekorēšanai
Kakao pulveris
Instrukcijas
Rozīnes rupji sakapā un liek bļodā. Pievieno rumu un ļauj nostāvēties apmēram vienu stundu.
Sasmalcina šokolādi. Katliņā uzvāra krējumu un muskovado niedru cukuru. Noņem pannu no uguns. Pievieno šokolādi un sviestu, vienmērīgi izmaisot visu vijīgā masā. Iemaisa arī rumā izmērcētas rozīnes.
Novieto ledusskapī uz vienu stundu, lai sastingst. Rokas iemilto ar kakao un sarullē masu trifeļu bumbiņās. Beigās apkaisa nedaudz kakao un novieto ledusskapī uzglabāšanai.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.