Sastāvdaļas
60 g rozīņu
45 ml ruma
175 g tumšās šokolādes
75 ml saldā krējuma
60 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
15 g sviesta
Dekorēšanai
Kakao pulveris
Instrukcijas
Rozīnes rupji sakapā un liek bļodā. Pievieno rumu un ļauj nostāvēties apmēram vienu stundu.
Sasmalcina šokolādi. Katliņā uzvāra krējumu un muskovado niedru cukuru. Noņem pannu no uguns. Pievieno šokolādi un sviestu, vienmērīgi izmaisot visu vijīgā masā. Iemaisa arī rumā izmērcētas rozīnes.
Novieto ledusskapī uz vienu stundu, lai sastingst. Rokas iemilto ar kakao un sarullē masu trifeļu bumbiņās. Beigās apkaisa nedaudz kakao un novieto ledusskapī uzglabāšanai.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.