Sastāvdaļas
1 olas baltums
3-4 pilieni piparmētru eļļas
300 g Dansukker pūdercukura
100 g tumšās šokolādes
Instrukcijas
Olas baltumu Saputo gaisīgās putās. Pievieno piparmētru eļļu. Iemaisa pūdercukuru, līdz masa sabiezē, bet vēl arvien ir elastīga.
Uz galda virsmas izbārsta pūdercukuru un uz tā samīca mīklu vijīgā masā. No tās veido bumbiņas un katru saplacina pogas izmērā, izmantojot krūzes pamatni, šķīvīti vai citu plakanu priekšmetu. Iespiežot ar dakšiņu, var izveidot viļņotu virspusi.
Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē. “Podziņas” pa vienai iemērc šokolādē un notecina uz restītes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.