Sastāvdaļas
110 g sviesta istabas temperatūrā
40 g Dansukker Farīna cukura
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
1 1/2 g sāls
210 g miltu
30 ml piena
200 g baltās šokolādes
200 g saldināta iebiezinātā piena
150 g tumšās šokolādes skaidiņu
Instrukcijas
Sviestu viegli ieputo, līdz tas kļūst gaisīgs. Pievieno brūno cukuru un puto vēl dažas minūtes. Iemaisa arī sīrupu, sāli, miltus un pienu.
Izkausē balto šokolādi un samaisa to ar iebiezināto pienu un dzidro sīrupu. Pievieno cepumu mīklai un ātri samaisa.
Iecilā šokolādes skaidiņas un iespiež mīklu 20x20 cm pannā, kas izklāta ar cepampapīru. Atdzesē 2–3 stundas, pēc tam sagriež kvadrātos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.