Sastāvdaļas
110 g sviesta istabas temperatūrā
40 g Dansukker Farīna cukura
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
1 1/2 g sāls
210 g miltu
30 ml piena
200 g baltās šokolādes
200 g saldināta iebiezinātā piena
150 g tumšās šokolādes skaidiņu
Instrukcijas
Sviestu viegli ieputo, līdz tas kļūst gaisīgs. Pievieno brūno cukuru un puto vēl dažas minūtes. Iemaisa arī sīrupu, sāli, miltus un pienu.
Izkausē balto šokolādi un samaisa to ar iebiezināto pienu un dzidro sīrupu. Pievieno cepumu mīklai un ātri samaisa.
Iecilā šokolādes skaidiņas un iespiež mīklu 20x20 cm pannā, kas izklāta ar cepampapīru. Atdzesē 2–3 stundas, pēc tam sagriež kvadrātos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.