Cepumu mīklas mīkstā karamele fudge

Garšo gan cepumi, gan mīkstā karamele? Tad tev noteikti jāizmēģina šis krēmīgais cepumu mīklas fudge ar šokolādes skaidiņām. Dzirdais sīrups neļauj karamelei sacietēt, bet Farīna cukurs piešķir patīkamu cukurniedru melases aromātu.

20–25 gabaliņi

PT40M
PT2H
Ziemassvētku gardumi

40 min + 2–3 stundas ledusskapī

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

110 g sviesta istabas temperatūrā
40 g Dansukker Farīna cukura
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
1 1/2 g sāls
210 g miltu
30 ml piena
200 g baltās šokolādes
200 g saldināta iebiezinātā piena
150 g tumšās šokolādes skaidiņu

Instrukcijas

Sviestu viegli ieputo, līdz tas kļūst gaisīgs. Pievieno brūno cukuru un puto vēl dažas minūtes. Iemaisa arī sīrupu, sāli, miltus un pienu.

Izkausē balto šokolādi un samaisa to ar iebiezināto pienu un dzidro sīrupu. Pievieno cepumu mīklai un ātri samaisa.

Iecilā šokolādes skaidiņas un iespiež mīklu 20x20 cm pannā, kas izklāta ar cepampapīru. Atdzesē 2–3 stundas, pēc tam sagriež kvadrātos.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.