Šokolādes konfektes

40 gabaliņi

Atzīme (8 gab)

Sastāvdaļas

100 g sviesta
20 g  kakao
200 ml  saldā krējuma
210 g  Dansukker tumšā Muscovado cukura
140 g  Dansukker Dzidrā sīrupa
2 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
100 g tumšās šokolādes dekorēšanai

Instrukcijas

Visas sastāvdaļas, izņemot šokolādi, liek katlā ar biezu pamatni un uzvāra. Nepārtraukti maisot, uzkarsē līdz 125 °C. Temperatūru ieteicams pārbaudīt ar termometru vai, pilienu masas iepilinot glāzē auksta ūdens. Ja izveidojas apaļa, elastīga bumbiņa, īrisa krēms ir gatavs. Nepieciešamo krēma temperatūru iespējams sasniegt 30-40 minūtēs.
Īrisu izlej uz paplātes, kas pārklāta ar pergamenta papīru. Kad atdzisis, sagriež gabaliņos.
Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Īrisa gabaliņus katru iemērc šokolādē un noliek malā, līdz šokolāde sastingusi. Ietin krāsainos papīriņos vai kārto konfekšu kārbā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.