Rīsu paukšķi

Mājās gatavoti kārumi ir vislabākie – viegli gatavojumi un pilnīgi neatvairāmi. Krēmīgi, saldsāļi, kraukšķīgi uzkožamie – viss, ko kāds var vēlēties.

22 konfektes

PT25M

30 minūtes

Atzīme (43 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g sviesta
40 g Dansukker baltā cukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
1 olas baltums
70 g auzu pārslu
40 g uzpūsto rīsu (tos var iegādāties jau gatavus vai arī pagatavot mājās, fritējot nevārītus rīsus eļļā)
1 šķipsniņa sāls

Dekorēšanai
10-20 g uzpūstie rīsi

Instrukcijas

Sviestu ar cukuru un sīrupu sakuļ. Olas baltumu atsevišķā bļodā saputo stingrās putās un iecilā maisījumā.

Auzu pārslas un rīsus sastrādā blenderī un iemaisa mīklā kopā ar sāli.

No mīklas veido bumbiņas un apviļā tās drupinātos rīsos. Uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.