Rīsu paukšķi

Rīsu paukšķi

22 konfektes 30 minūtes
Mājās gatavoti kārumi ir vislabākie – viegli gatavojumi un pilnīgi neatvairāmi. Krēmīgi, saldsāļi, kraukšķīgi uzkožamie – viss, ko kāds var vēlēties.
Rīsu paukšķi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 40 g Dansukker baltā cukura
  • 70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
  • 1 olas baltums
  • 70 g auzu pārslu
  • 40 g uzpūsto rīsu (tos var iegādāties jau gatavus vai arī pagatavot mājās, fritējot nevārītus rīsus eļļā)
  • 1 šķipsniņa sāls

Dekorēšanai

  • 10-20 g uzpūstie rīsi

Sviestu ar cukuru un sīrupu sakuļ. Olas baltumu atsevišķā bļodā saputo stingrās putās un iecilā maisījumā.

Auzu pārslas un rīsus sastrādā blenderī un iemaisa mīklā kopā ar sāli.

No mīklas veido bumbiņas un apviļā tās drupinātos rīsos. Uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;