Sastāvdaļas
Marcipāns
7 g sarkano biešu sulas
200 g mandeļu miltu
190 g Dansukker Ekoloģiskā cukura
1 olas baltums
30 ml vai mazāk auksta ūdens
15 ml rapšu eļļas
300 g Dansukker pūdercukura
Instrukcijas
Sarkanās bietes nomizo un sarīvē un izspiež sulu. Mandeļu miltus ar cukuru sastrādā virtuves kombainā. Maisīšanas laikā pievieno olas baltumu, ūdeni, biešu sulu un eļļu. Visu sakuļ pilnīgi viendabīgā masā. Tad pakāpeniski pievieno pūdercukuru, kamēr masa sabiezē līdz pastas konsistencei. No marcipāna masas veido cūciņas (vai citus zvēriņus) atbilstoši savai iedvesmai un iztēlei.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.