Sastāvdaļas
180 g Dansukker nerafinētā niedru cukura
50 ml Dansukker glikozes sīrupa
200 g sviesta
2 ēdamkar. ūdens
100 g smalki sakapātu valriekstu
100 g izkausētas tumšās šokolādes
Instrukcijas
Katliņā ūdens peldē, nepārtraukti maisot, karsē cukuru, glikozes sīrupu, sviestu un ūdeni, līdz masa pilnīgi izkususi. Uzvāra, līdz masa sabiezē un sāk karamelizēties (apmēram 10-15 minūtes) vai līdz 140°C temperatūrai.
Cepešpannu izklāj ar cepampapīru.
Masai pievieno valriekstus, izmaisa un izklāj uz cepešpannas. Atdzesē un pārlej ar izkausētu šokolādi. Kad šokolāde sastingusi, salauž nelielos gabalos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.