Ziemassvētku mīkstā karamele fudge

Pašu gatavoti saldumi Ziemassvētkiem. Krāsainie karameļu spieķīši, šokolādes smarža un košs iepakojums iepriecinās ikvienu cienasta saņēmēju. Dansukker Dzidrais sīrups nodrošina karameles mīksto konsistenci un zīdaino struktūru.

30 gabaliņi

PT55M

1 stunda

Atzīme (12 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 ml saldā krējuma
170 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
180 g Dansukker Dzidrā sīrupa
Šķipsniņa sāls
50 g sviesta
100 g baltās šokolādes, sadrupinātas

Dekorēšanai
Karameļu spieķīši, sadrupināti

Instrukcijas

Taisnstūra formas cepamformu izmērā 15 x 20 cm izklāj ar cepampapīru.

Visas sastāvdaļās, izņemot šokolādi, iesver katliņā un maisot uzkarsē līdz 120 °C. Tad noņem no plīts, pievieno šokolādi un maisa, līdz šokolāde izkususi.

Masu lej cepamformā un pārkaisa ar sarkani-balto Ziemassvētku karameļu spieķīšu drumstalām. Kad karamele atdzisusi, to sagriež gabalos, kārto traukā un uzglabā noslēgtu vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.