Brūnie cukura graudi
Augstas kvalitātes nerafinēta niedru cukura graudiņi. Cukuram raksturīgo aromātu un zeltaini brūno nokrāsu piešķir dabīgā cukurniedru melase, kas saglabāta kristalizēšanas un žāvēšanas procesā. Aromātiska smarža un karameļu garšas nianse kafijai un tējai.
Dansukker brūno cukura graudu iepakojums ir marķēts ar starptautisko Fairtrade zīmolu. Fairtrade zīmols nodrošina neatkarīgu garantiju tam, ka šis produkts ir izgatavots saskaņā ar starptautiskajiem Fairtrade standartiem. Iegādājoties šo cukuru, Jūs atbalstīsiet zemnieku un strādnieku darba apstākļu un dzīves līmeņa paaugstināšanu pasaules nabadzīgākajās valstīs.
100 g produkta uzturvērtība
| Enerģētiskā vērtība | 1680 kJ/400 kcal |
| Tauki | 0 g |
| - no tiem piesātinātās taukskābes | 0 g |
| Ogļhidrāti | 99 g |
| - no tiem cukuri | 99 g |
| Olbaltumvielas | 0 g |
| Sāls | 0 g |
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.