Ziemassvētku
kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Citronkūka
Ziemassvētku eglītes kapkeiki
Lipīgā šokolādes jeb fudge kūka
Brūkleņu maize
Piparkūku maize
Sarkanā amerikāņu samta kūka
Tiramisu kūka
Šokolādes un krējuma liķiera kēkss
Pekanriekstu siera kūka
Marcipāna saldējuma kūka
Silvijas kūka ar brūninātu sviestu un kardamonu
Ziemassvētku zvaigzne
Safrāna kūka riekstu īrisa mundierī
Piparkūku mafini
Pekanriekstu īrisa kūka
Mandeļu kūciņas ar smiltsērkšķi
Tiramisu siera kūka
Safrāna dubļu kūka
Šokolādes makarūni
Kailā ābolkūka ar ingvera krēmu
Šokolādes un apelsīnu dubļu kūka
Žagariņi
Mīkstā piparkūku torte
Piparkūku kārtainā kūka
Karameļu siera kūka
Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Pikantā ābolu un valriekstu kūka
Augļu kēkss
Ziemassvētku virtuļi
Mammas marcipāna kūka
Šeit jūs atradīsiet vēl citas Ziemassvētku kūku receptes
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.