Ziemassvētku
kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.

Ziemassvētku kūka ar apelsīnu un mandelēm

Eklēri ar pistāciju krēmu un šokolādi

Ziemassvētku rulete “Baļķītis”

Piparkūku cepumi ar siera kūkas pildījumu

Pasaku šokolādes kūka

Šokolādes cepumi ar sierakūkas pildījumu

Citronkūka

Ziemassvētku eglītes kapkeiki

Lipīgā šokolādes jeb fudge kūka

Brūkleņu maize

Piparkūku maize

Sarkanā amerikāņu samta kūka

Tiramisu kūka

Šokolādes un krējuma liķiera kēkss

Pekanriekstu siera kūka

Marcipāna saldējuma kūka

Silvijas kūka ar brūninātu sviestu un kardamonu

Ziemassvētku zvaigzne

Safrāna kūka riekstu īrisa mundierī

Piparkūku mafini

Pekanriekstu īrisa kūka

Mandeļu kūciņas ar smiltsērkšķi

Tiramisu siera kūka

Safrāna dubļu kūka

Šokolādes makarūni

Kailā ābolkūka ar ingvera krēmu

Šokolādes un apelsīnu dubļu kūka

Žagariņi

Mīkstā piparkūku torte

Piparkūku kārtainā kūka

Karameļu siera kūka

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu

Pikantā ābolu un valriekstu kūka

Augļu kēkss

Ziemassvētku virtuļi

Mammas marcipāna kūka

Šeit jūs atradīsiet vēl citas Ziemassvētku kūku receptes

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.