Sastāvdaļas
Mitra, gaisīga un pasakaini aromātiska biskvīta kūka taisnstūra (30 x 23 cm) vai apaļā (26) formā.
200 g izkausēta sviesta
2 olas
190 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
60 g Dansukker pūdercukura
50 ml Dansukker baltā sīrupa
240 g miltu
2 tējkar. cepamā pulvera
1/2 tējkar. mandeļu ekstrakta
150 ml piena
50 g mandeļu (marcipāna) pastas
Instrukcijas
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175°C.
Tortes formu izklāj ar cepampapīru.
Izkausē sviestu. Olas kopā ar cukuru saputo ar lāpstiņu, nevis elektrisko putotāju. Pievieno sīrupu. Atsevišķā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri.
Izkausētajam sviestam pievieno pienu un mandeļu ekstraktu.
Olu masā iemaisa mandeļu pastu, piena maisījumu un visbeidzot sviesta maisījumu.
Neraizējieties, ja pamanāt kunkuļus – tie izšķīdīs cepšanas laikā.
Maisījumu ielej tortes formā un cep krāsns apakšējā daļā 15-20 minūtes.
Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.
Var dekorēt ar pūdercukura glazūru vai izkausētu šokolādi.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?