Sastāvdaļas
3 olas
150 g Dansukker Farīna cukura
150 ml rapšu eļļas
135 g kviešu miltu
4 g malta kanēļa
1 g malta ingvera
1 g maltu krustnagliņu
3 g dzeramās sodas
3 g sāls
75 g saldētu brūkleņu
3 g kartupeļu cietes
Krēma cepurītei
200 g svaigā siera
40 g Dansukker Dzidrā sīrupa
40 g Dansukker baltā pūdercukura
Dekorēšanai
Saldētas brūklenes
Instrukcijas
Cepeškrāsni ieslēdz un noregulē uz 175 °C.
Olas ar cukuru saputo mīkstās putās. Iekuļ eļļu. Atsevišķā bļodā sajauc sausās sastāvdaļas un iemaisa tās olu putās.
Brūklenes pārkaisa ar kartupeļu cieti, kas cepot uzsūks lieko šķidrumu un veidos patīkamu tekstūru.
Mafinu mīklu pilda kēksiņu formās, aizpildot 2/3 no formiņas tilpuma. Pārkaisa ar brūklenēm.
Cep krāsns vidējā daļā apmēram 8-10 minūtes. Kamēr pagatavo krēma “cepurītes”, ļauj kēksiņiem atdzist.
Svaigo sieru sakuļ, pievieno sīrupu un pūdercukuru. Turpina kult, līdz krēms sabiezē. Iepilda dekorēšanas maisiņā ar uzgali un izspiež uz kēksiņiem krēma “cepurītes”. Galotnītē liek košu brūkleni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.