Sarkanā amerikāņu samta kūka

Sarkanā samta kūka ir ikoniska savā košumā un spilgtumā. Izrotā savus nozīmīgākos svētkus ar karmīnsarkano biskvītu un maigo svaigā siera krēmu! Dāvā saviem mīļajiem rūpes un uzmanību!

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (74 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

350 g Dansukker baltā smalkā cukura
2 olas
210 g kviešu miltu
5 g sodas
1 g sāls
20 g kakao pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
15 ml baltvīna etiķa
100 ml šķidrā margarīna
250 ml rūgušpiena vai paniņu
45 ml sarkanās karameļu krāsvielas

Glazūrai
600 g Filadelfijas siera, var izvēlēties arī vieglo
30 ml svaigi spiestas citrona sulas
250 g Dansukker pūdercukura

Dekorēšanai
Šokolādes pralinē  

Instrukcijas

Puto cukuru un olas, līdz iegūst gaisīgas putas. Samaisa kopā sausās sastāvdaļas un pievieno uzputotajai masai. Pievieno arī etiķi, margarīnu un rūgušpienu. Pievieno krāsvielu. Visu rūpīgi samaisa.

Izlej maisījumu ietaukotā un ar miltiem izkaisītā tortes veidnē (ar noņemamām malām) ar diametru apmēram 25 cm. Cep krāsns vidusdaļā 175 °C apmēram 40 minūtes. Ļauj padzist formā dažas minūtes, tad izgāž otrādi uz režģa un ļauj atdzist pilnībā.

Sieru, citrona sulu un pūdercukuru sakuļ kopā. Kūku sagriež trīs daļās, divas apsmērē ar glazūru. Liek daļas vienu uz otras, pabeidzot ar neapsmērēto. Noklāj visu kūku ar glazūru. Rotā ar pralinē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.