Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu

PT10M
Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Pamatnei
3 olas
125 g  Dansukker baltā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
120 g  miltu
0,5 tējkar. cepampulvera
1 citrona miziņa
2 tējkar. malta kanēļa

Mascarpone krēmam
350 ml  saldā krējuma
250 g maskarpones siera
3 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
6 ēdamkar. vīģu ievārījuma

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 250 °C. Cepešpannu izklāj ar ietaukotu pergamentpapīru. Olas ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ gaisīgās putās.  Miltos iemaisa cepamo pulveri, un visu iemaisa olu putās. Izklāj uz cepešpannā izklātā pergamentpapīra vienmērīgā kārtā. Cep cepeškrāsns vidū apmēram 5 minūtes. Pārkaisa ar cukuru, izgāž no cepešpannas uz cepamā papīra un atdala no pergamentpapīra.
Maskarpones krēmam saputo saldo krējumu, iemaisa maskarpones sieru. Iesijā pūdercukuru. Uzmanīgi iecilā vīģu ievārījumu.
Ruletes biskvītu pārklāj ar krēmu un sarullē. Uzglabā vēsā vietā. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar ogām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.