Baltais cukurs, cukurbiešu, 1 kg

Cukurs jeb saharoze ir dabisks enerģijas avots, kas atrodams ikvienā augā. Dansukker baltais cukurs ir ražots no cukurbietēm, kas audzētas Dānijā, Zviedrijā un Lietuvā. Cukura dabīgais saldums radies, pateicoties saulei, lietum un augsnes bagātībai.

Rūpnīcā cukurbietes tiek sagrieztas strēmelēs un skalotas tekoša ūdens straumē. Šī procesa rezultātā tiek iegūts biezs sīrups, ko tālāk attīra un karsē, līdz liekais ūdens daudzums iztvaiko, bet cukurs veidojas baltu kristālu veidā. Noslēgumā biezā cukura masa ar centrifūgas palīdzību tiek sadalīta, atdalot atsevišķi cukura melasi un kristālus.

Cienot tradīcijas, Dansukker piedāvā saviem pircējiem tikai izcilas kvalitātes balto cukuru no Dānijā, Zviedrijā, Lietuvā un Latvijā audzētām cukurbietēm.

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1700 kJ/400 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 100 g
- no tiem cukuri 100 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0 g
Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.