Baltais cukurs, cukurbiešu, 1 kg

Cukurs jeb saharoze ir dabisks enerģijas avots, kas atrodams ikvienā augā. Dansukker baltais cukurs ir ražots no cukurbietēm, kas audzētas Dānijā, Zviedrijā un Lietuvā. Cukura dabīgais saldums radies, pateicoties saulei, lietum un augsnes bagātībai.

Rūpnīcā cukurbietes tiek sagrieztas strēmelēs un skalotas tekoša ūdens straumē. Šī procesa rezultātā tiek iegūts biezs sīrups, ko tālāk attīra un karsē, līdz liekais ūdens daudzums iztvaiko, bet cukurs veidojas baltu kristālu veidā. Noslēgumā biezā cukura masa ar centrifūgas palīdzību tiek sadalīta, atdalot atsevišķi cukura melasi un kristālus.

Cienot tradīcijas, Dansukker piedāvā saviem pircējiem tikai izcilas kvalitātes balto cukuru no Dānijā, Zviedrijā, Lietuvā un Latvijā audzētām cukurbietēm.

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1700 kJ/400 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 100 g
- no tiem cukuri 100 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0 g

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?