Baltais cukurs, cukurbiešu, 1 kg

Cukurs jeb saharoze ir dabisks enerģijas avots, kas atrodams ikvienā augā. Dansukker baltais cukurs ir ražots no cukurbietēm, kas audzētas Dānijā, Zviedrijā un Lietuvā. Cukura dabīgais saldums radies, pateicoties saulei, lietum un augsnes bagātībai.

Rūpnīcā cukurbietes tiek sagrieztas strēmelēs un skalotas tekoša ūdens straumē. Šī procesa rezultātā tiek iegūts biezs sīrups, ko tālāk attīra un karsē, līdz liekais ūdens daudzums iztvaiko, bet cukurs veidojas baltu kristālu veidā. Noslēgumā biezā cukura masa ar centrifūgas palīdzību tiek sadalīta, atdalot atsevišķi cukura melasi un kristālus.

Cienot tradīcijas, Dansukker piedāvā saviem pircējiem tikai izcilas kvalitātes balto cukuru no Dānijā, Zviedrijā, Lietuvā un Latvijā audzētām cukurbietēm.

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1700 kJ/400 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 100 g
- no tiem cukuri 100 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0 g
Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.