Niedru cukurs - Demerara

Mūsu niedru cukurs ir augstākās kvalitātes cukurs - tie ir kraukšķīgi, lieli kristāla graudi ar brīnisķīgu aromātu.

Dansukker niedru cukurs ir marķēts ar starptautisko Fairtrade zīmolu. Fairtrade zīmols nodrošina neatkarīgu garantiju tam, ka šis produkts ir izgatavots saskaņā ar starptautiskajiem Fairtrade standartiem. Iegādājoties šo cukuru, Jūs atbalstīsiet zemnieku un strādnieku darba apstākļu un dzīves līmeņa paaugstināšanu pasaules nabadzīgākajās valstīs.

Demerara cukura mērvienības:
1 decilitrs = apm. 90 g
1 ēdamkarote = 15 g
1 tējkarote = 5 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1680 kJ/400 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 99 g
- no tiem cukuri 99 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0 g


Ieteikums
Izmantojot tikai dažas izejvielas, jūs varat pagatavot interesantas mērces. Piemēram, sajauciet citrona sulu, olīveļļu, niedru cukuru un nedaudz sasmalcinātus ķiplokus. Garšas dažādošanai varat pievienot citas garšvielas, piemēram, svaigus garšaugus, kariju, kanēli, čili vai sasmalcinātu ingveru.

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.