Niedru cukurs - Demerara
Mūsu niedru cukurs ir augstākās kvalitātes cukurs - tie ir kraukšķīgi, lieli kristāla graudi ar brīnisķīgu aromātu.
Dansukker niedru cukurs ir marķēts ar starptautisko Fairtrade zīmolu. Fairtrade zīmols nodrošina neatkarīgu garantiju tam, ka šis produkts ir izgatavots saskaņā ar starptautiskajiem Fairtrade standartiem. Iegādājoties šo cukuru, Jūs atbalstīsiet zemnieku un strādnieku darba apstākļu un dzīves līmeņa paaugstināšanu pasaules nabadzīgākajās valstīs.
Demerara cukura mērvienības:
1 decilitrs = apm. 90 g
1 ēdamkarote = 15 g
1 tējkarote = 5 g
100 g produkta uzturvērtība
Enerģētiskā vērtība | 1680 kJ/400 kcal |
Tauki | 0 g |
- no tiem piesātinātās taukskābes | 0 g |
Ogļhidrāti | 99 g |
- no tiem cukuri | 99 g |
Olbaltumvielas | 0 g |
Sāls | 0 g |
Ieteikums
Izmantojot tikai dažas izejvielas, jūs varat pagatavot interesantas mērces. Piemēram, sajauciet citrona sulu, olīveļļu, niedru cukuru un nedaudz sasmalcinātus ķiplokus. Garšas dažādošanai varat pievienot citas garšvielas, piemēram, svaigus garšaugus, kariju, kanēli, čili vai sasmalcinātu ingveru.

Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu.