Dansukker Jelgavas cukurs

Lielkristālu cukurs, kas ražots pēc augstākajiem kvalitātes standartiem ar videi draudzīgām tehnoloģijām.

Dansukker "Jelgavas cukurs" pircējiem piedāvā ne vien ierastu zīmolu, bet arī ierastu produktu ar tā tipisko garšu un struktūru.

"Jelgavas cukurs” atšķiras no Eiropas standarta cukura ar lielāku kristālu izmēru. Lielāks cukura kristāls ilgāk šķīst un attiecīgi ilgāk saglabā salduma sajūtu. Kaut arī lielāku kristālu audzēšana ir energoietilpīga, tieši šādu cukuru ir iecienījuši Latvijas pircēji.

"Dansukker Jelgavas cukurs" tiek ražots no Lietuvā un Latvijā audzētām cukurbietēm.

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1700 kJ/400 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 100 g
- no tiem cukuri 100 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0 g
Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.