Dansukker Jelgavas cukurs
Lielkristālu cukurs, kas ražots pēc augstākajiem kvalitātes standartiem ar videi draudzīgām tehnoloģijām.
Dansukker "Jelgavas cukurs" pircējiem piedāvā ne vien ierastu zīmolu, bet arī ierastu produktu ar tā tipisko garšu un struktūru.
"Jelgavas cukurs” atšķiras no Eiropas standarta cukura ar lielāku kristālu izmēru. Lielāks cukura kristāls ilgāk šķīst un attiecīgi ilgāk saglabā salduma sajūtu. Kaut arī lielāku kristālu audzēšana ir energoietilpīga, tieši šādu cukuru ir iecienījuši Latvijas pircēji.
"Dansukker Jelgavas cukurs" tiek ražots no Lietuvā un Latvijā audzētām cukurbietēm.
100 g produkta uzturvērtība
Enerģētiskā vērtība | 1700 kJ/400 kcal |
Tauki | 0 g |
- no tiem piesātinātās taukskābes | 0 g |
Ogļhidrāti | 100 g |
- no tiem cukuri | 100 g |
Olbaltumvielas | 0 g |
Sāls | 0 g |

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Mellenes – labākās meža ogas
Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu burvība
Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.