Marmelādes cukurs ar pektīnu

Marmelādes cukurs ar pektīnu domāts tam, lai pagatavotu marmelādes un ievārījumus, izmantojot pavisam nedaudz cukura. Šis cukurs ir līdzīgs Ievārījuma cukuram, tikai tajā ir vēl vairāk pektīna. Produkts nodrošina biezu konsistenci un ilgu glabāšanas laiku.

Viens marmelādes cukura iepakojums (330 g) paredzēts, lai pagatavotu vienu kilogramu ogu vai augļu. Jāvāra tikai 5 - 10 minūtes pēc cukura pievienošanas, un ievārījums gatavs! Vienkārši un ātri paveicams, bet teicams rezultāts. Pektīns sarecina ievārījumu, īsais pagatavošanas laiks ļauj ogām / augļiem saglabāt savu dabīgo krāsu un vairāk vitamīnus. Ievārījumam var izmantot gan svaigas, gan saldētas ogas.

Marmelādes cukurs ar pektīnu sastāv no baltā smalkā cukura un pektīna - dabiska recinātāja, kuru iegūst no citrusaugiem, un izmanto, lai piešķirtu ievārījumam biezu konsistenci. Produktam pievienots nedaudz kālija sorbāta – konservanta, kurš dabā sastopams pīlādžogās, kas nodrošina ievārījuma uzglabāšanu.

Iepakojumā 330 g.

Marmelādes cukurs nav paredzēts sulu, kompotu un citu ēdienu pagatavošanai, kurus nav paredzēts biezināt un ilgstoši uzglabāt.

Marmelādes cukura mērvienības

100 ml = apmēram 95 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1666 kJ/392 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 98 g
- no tiem cukuri 98 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0,15 g
Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.