Marmelādes cukurs ar pektīnu

Marmelādes cukurs ar pektīnu domāts tam, lai pagatavotu marmelādes un ievārījumus, izmantojot pavisam nedaudz cukura. Šis cukurs ir līdzīgs Ievārījuma cukuram, tikai tajā ir vēl vairāk pektīna. Produkts nodrošina biezu konsistenci un ilgu glabāšanas laiku.

Viens marmelādes cukura iepakojums (330 g) paredzēts, lai pagatavotu vienu kilogramu ogu vai augļu. Jāvāra tikai 5 - 10 minūtes pēc cukura pievienošanas, un ievārījums gatavs! Vienkārši un ātri paveicams, bet teicams rezultāts. Pektīns sarecina ievārījumu, īsais pagatavošanas laiks ļauj ogām / augļiem saglabāt savu dabīgo krāsu un vairāk vitamīnus. Ievārījumam var izmantot gan svaigas, gan saldētas ogas.

Marmelādes cukurs ar pektīnu sastāv no baltā smalkā cukura un pektīna - dabiska recinātāja, kuru iegūst no citrusaugiem, un izmanto, lai piešķirtu ievārījumam biezu konsistenci. Produktam pievienots nedaudz kālija sorbāta – konservanta, kurš dabā sastopams pīlādžogās, kas nodrošina ievārījuma uzglabāšanu.

Iepakojumā 330 g.

Marmelādes cukurs nav paredzēts sulu, kompotu un citu ēdienu pagatavošanai, kurus nav paredzēts biezināt un ilgstoši uzglabāt.

Marmelādes cukura mērvienības

100 ml = apmēram 95 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1666 kJ/392 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 98 g
- no tiem cukuri 98 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0,15 g

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?