Marmelādes cukurs ar pektīnu

Marmelādes cukurs ar pektīnu domāts tam, lai pagatavotu marmelādes un ievārījumus, izmantojot pavisam nedaudz cukura. Šis cukurs ir līdzīgs Ievārījuma cukuram, tikai tajā ir vēl vairāk pektīna. Produkts nodrošina biezu konsistenci un ilgu glabāšanas laiku.

Viens marmelādes cukura iepakojums (330 g) paredzēts, lai pagatavotu vienu kilogramu ogu vai augļu. Jāvāra tikai 5 - 10 minūtes pēc cukura pievienošanas, un ievārījums gatavs! Vienkārši un ātri paveicams, bet teicams rezultāts. Pektīns sarecina ievārījumu, īsais pagatavošanas laiks ļauj ogām / augļiem saglabāt savu dabīgo krāsu un vairāk vitamīnus. Ievārījumam var izmantot gan svaigas, gan saldētas ogas.

Marmelādes cukurs ar pektīnu sastāv no baltā smalkā cukura un pektīna - dabiska recinātāja, kuru iegūst no citrusaugiem, un izmanto, lai piešķirtu ievārījumam biezu konsistenci. Produktam pievienots nedaudz kālija sorbāta – konservanta, kurš dabā sastopams pīlādžogās, kas nodrošina ievārījuma uzglabāšanu.

Iepakojumā 330 g.

Marmelādes cukurs nav paredzēts sulu, kompotu un citu ēdienu pagatavošanai, kurus nav paredzēts biezināt un ilgstoši uzglabāt.

Marmelādes cukura mērvienības

100 ml = apmēram 95 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1666 kJ/392 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 98 g
- no tiem cukuri 98 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0,15 g
Aveņu sirsniņas

Valentīns klāj svētku galdu

Visu mīlētāju diena ir katra diena visa gada garumā. Bet tieši 14. februārī mīlestībai ir atvēlēta īpaša vieta. Tad ir vispiemērotākais laiks pagatavot īpaši baudāmu ēdienu pagatavošanai.

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Kraukšķīgie batoniņi ar šokolādes glazūru

Ziemas izbraucieni

Lai viegli slīd, lai sārtums vaigos un priecīgs prāts! Uzņemiet enerģiju, dodoties brīvdienās uz kalniem. Šeit mēs esam apkopojuši receptes dažādiem gardumiem, kurus varēsiet ērti paņemt līdzi termosā vai mugursomā, kad dosieties izbraucienos.

Citronu tarte

Cepam ar citroniem un apelsīniem

Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Citrusaugļi ir atsvaidzinoši, nedaudz skābeni un labi kombinējas ar citām garšām, piemēram, šokolādes un karameles garšu. Iedvesmojies no mūsu gardajām receptēm!

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.