Želejas cukurs "Multi"

Īpaši smalks cukurs, kura sastāvā ir recinātāji - karagināns un baltās akācijas sveķi, līdz ar to produkts ir piemērots arī veģetāriešiem. Ar želejas cukuru Multi ātri un ērti pagatavosiet želeju augļu tortēm, desertiem, smalkmaizītēm un gaļas ēdieniem. Želejas cukurs ir piemērots arī piena produktu saldo ēdienu pagatavošanai, kā arī kivi un ananāsu glazēšanai.

Iepakojumā 370 g.

Želejas cukur Multi mērvienības:
1 dl = aptuveni 95 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1687 kJ/397 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 99 g
- no tiem cukuri 99 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0,02 g


Panna Cotta deserta pamata recepte
90 g želejas cukura Multi sajauc ar 300 – 400 ml saldā krējuma. Var pievienot garšvielas pēc vēlēšanās, piemēram, 1 ēdamkaroti kakao, 1 tējkaroti vaniļas cukura vai 1 tējkaroti šķīstošās kafijas. Masu uzvāra un vāra pusminūti, tikai lai cukurs izšķīst. Pēc tam salej trauciņos un ļauj atdzist istabas temperatūrā. Ledusskapī ievieto pēc tam, kad deserts jau ir sastindzis.
*karsto masu var pārliet arī pār trauciņos saliktām ogām vai augļiem (var izmantot arī saldētas ogas nelielos apjomos, lai karstā masa tās spēj atlaidināt).

Recepte želejas glazūras pagatavošanai
90 g želejas cukura Multi sajauc ar 100 – 150 ml ūdens, uzvāra un ļauj vārīties apmēram pusminūti. Dažas minūtes istabas temperatūrā masu atdzesē. Pirms masa pilnībā sastingusi, pārklāj ogas vai augļus, vispirms plānā kārtā, pēc tam vēlreiz biezā kārtā.

Panna Cotta receptes ar ogām video iedvesmai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.