Ievārījuma cukurs ar pektīnu

Ar ievārījuma cukuru var pagatavot aromātisku biezas konsistences ievārījumu burtiski dažās minūtēs.

Produkts ir ļoti ekonomisks: cukuram pievienotais pektīns ļauj divas reizes samazināt cukura un tātad kaloriju daudzumu, kā arī samazināt vārīšanas laiku līdz 10-15 minūtēm.

Ievārījuma cukurs ar pektīnu īpaši labi noder, gatavojot ievārījumu no ogām vai augļiem, kuru sastāvā dabiskā pektīna daudzums ir neliels, piemēram, zemenēs. Cukuram pievienotais pektīns ir augu valsts izcelsmes recinātājs, kuru iegūst no augļiem.

Gatavojot ievārījumu ar šo cukuru, ogas vai augļus vāra ne vairāk kā 10-15 minūtes pēc cukura pievienošanas. Pektīns sarecina ievārījumu, īsais pagatavošanas laiks ļauj ogām / augļiem saglabāt savu dabīgo krāsu un vairāk vitamīnus. Ievārījumam var izmantot gan svaigas, gan saldētas ogas.

Iepakojumā 1kg.

Ievārījuma cukurs nav paredzēts sulu, kompotu un citu ēdienu pagatavošanai, kurus nav paredzēts biezināt un ilgstoši uzglabāt.

Ievārījuma cukura mērvienības
100 ml = apmēram 85 g

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1683 kJ/396 kcal
Tauki 0 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 99 g
- no tiem cukuri 98 g
Olbaltumvielas 0 g
Sāls 0,11 g


Ieteikumi:
Mīkstas ogas vai augļus vāra aptuveni 10 minūtes, bet cietas ogas vai augļus vāra 15 min.
Labam rezultātam lielu daudzumu ievārījuma ieteicams gatavot mazākos apjomos, ievērojot receptēs norādītās attiecības.

Valentīns klāj svētku galdu

Visu mīlētāju diena ir katra diena visa gada garumā. Bet tieši 14. februārī mīlestībai ir atvēlēta īpaša vieta. Tad ir viespiemērotākais laiks pagatavot īpaši baudāmu ēdienu pagatavošanai.

Ziemas izbraucieni

Lai viegli slīd, lai sārtums vaigos un priecīgs prāts! Uzņemiet enerģiju, dodoties brīvdienās uz kalniem.

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?