Ievārījuma cukurs ar pektīnu
Ar ievārījuma cukuru var pagatavot aromātisku biezas konsistences ievārījumu burtiski dažās minūtēs.
Produkts ir ļoti ekonomisks: cukuram pievienotais pektīns ļauj divas reizes samazināt cukura un tātad kaloriju daudzumu, kā arī samazināt vārīšanas laiku līdz 10-15 minūtēm.
Ievārījuma cukurs ar pektīnu īpaši labi noder, gatavojot ievārījumu no ogām vai augļiem, kuru sastāvā dabiskā pektīna daudzums ir neliels, piemēram, zemenēs. Cukuram pievienotais pektīns ir augu valsts izcelsmes recinātājs, kuru iegūst no augļiem.
Gatavojot ievārījumu ar šo cukuru, ogas vai augļus vāra ne vairāk kā 10-15 minūtes pēc cukura pievienošanas. Pektīns sarecina ievārījumu, īsais pagatavošanas laiks ļauj ogām / augļiem saglabāt savu dabīgo krāsu un vairāk vitamīnus. Ievārījumam var izmantot gan svaigas, gan saldētas ogas.
Iepakojumā 1kg.
Ievārījuma cukurs nav paredzēts sulu, kompotu un citu ēdienu pagatavošanai, kurus nav paredzēts biezināt un ilgstoši uzglabāt.
Ievārījuma cukura mērvienības
100 ml = apmēram 85 g
100 g produkta uzturvērtība
Enerģētiskā vērtība | 1683 kJ/396 kcal |
Tauki | 0 g |
- no tiem piesātinātās taukskābes | 0 g |
Ogļhidrāti | 99 g |
- no tiem cukuri | 98 g |
Olbaltumvielas | 0 g |
Sāls | 0,11 g |
Ieteikumi:
Mīkstas ogas vai augļus vāra aptuveni 10 minūtes, bet cietas ogas vai augļus vāra 15 min.
Labam rezultātam lielu daudzumu ievārījuma ieteicams gatavot mazākos apjomos, ievērojot receptēs norādītās attiecības.
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.