Kanēļa cukurs

Smalks cukurs ar 9% kanēļa piedevu, tādā proporcijā veidojot maigu kanēļa garšu. Produkta izgatavošanas process nodrošina to, ka kanēļa cukurs neput un nenoslāņojas, īpaši pārkaisot, piemēram, ābolu plātsmaizes. Lieliski piemērots dažādu konditorejas izstrādājumu, desertu un pārslu saldināšanai, piešķirot tiem lielisku garšu un aromātu.

Iepakojuma svars 330 g.

100 g produkta uzturvērtība

Enerģētiskā vērtība 1694 kJ/399 kcal
Tauki 1,7 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 0,9 g
Ogļhidrāti 95 g
- no tiem cukuri 90 g
Olbaltumvielas 0,4 g
Sāls 0 g

Ziemassvētku kūkas

Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi

Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi

Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas

Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni

Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.