Sastāvdaļas
500 g rabarberu
150 ml ūdens
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
1 g malta kardamona
2 olas
50 g sviesta
Instrukcijas
Rabarberus nomazgā un sagriež smalkos gabaliņos. Liek katliņā un vāra, līdz rabarberi ir izšķīduši. Viegli uzputo olas un iekuļ rabarberu masā. Tad masu izspiež caur sietu tīrā katliņā. Pievieno Ievārījuma cukuru, kardamonu un uz nelielas uguns vāra vēl 2-3 minūtes, nepārtraukti maisot. Noņem no uguns un pievieno sviestu. Tad katliņu ieliek lielā bļodā ar aukstu ūdeni un masu ar elektrisko putotāju puto, līdz tā ir atdzisusi. Ielej sterilizētās burkās. Noslēdz. Uzglabā ledusskapī.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.