Laima un karstvīna krēms

Mūsu krēmus var izmantot gan ar brokastu jogurtu vai saldējumu, gan arī kā piedevu pankūkām. Laima un karstvīna krēms ir saldskāba piedeva Ziemassvētku saldajam ēdienam.

250-300 ml burciņa

PT25M

30 minūtes

Atzīme (52 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

3 laima augļu sula (apmēram 100 ml)
2 olas dzeltenumi
1 ola
380 g Dansukker Ievārījuma cukura
100 ml karstā baltvīna
100 g sviesta istabas temperatūrā

Instrukcijas

Izspiež laima sulu. Katliņā sulu samaisa ar olas dzeltenumiem, olām, ievārījuma cukuru. Iemaisa karstvīnu. Katliņu pāris minūtes pakarsē, nepārtraucot maisīšanu, un pa gabaliņam pievienojot sviestu un ļaujot krēmam sabiezēt.  Kad sasniedzis krēma konsistenci, to noņem no uguns, nokāš un lej tīrās burciņās. Uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu limonāde

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Zemeņu kūka

Brīnišķīgais zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

 Vasaras deserti

Vasaras deserti

Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Rabarberu marmelāde ar punšu

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Plūškoka saldējums

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.