Laima un karstvīna krēms

Mūsu krēmus var izmantot gan ar brokastu jogurtu vai saldējumu, gan arī kā piedevu pankūkām. Laima un karstvīna krēms ir saldskāba piedeva Ziemassvētku saldajam ēdienam.

250-300 ml burciņa

30 minūtes

Atzīme (25 gab)

Sastāvdaļas

3 laima augļu sula (apmēram 100 ml)
2 olas dzeltenumi
1 ola
380 g Dansukker Ievārījuma cukura
100 ml karstā baltvīna
100 g sviesta istabas temperatūrā

Instrukcijas

Izspiež laima sulu. Katliņā sulu samaisa ar olas dzeltenumiem, olām, ievārījuma cukuru. Iemaisa karstvīnu. Katliņu pāris minūtes pakarsē, nepārtraucot maisīšanu, un pa gabaliņam pievienojot sviestu un ļaujot krēmam sabiezēt.  Kad sasniedzis krēma konsistenci, to noņem no uguns, nokāš un lej tīrās burciņās. Uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Acu trifeles

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.