Sastāvdaļas
150 g kviešu miltu
2 ēdamkar. Dansukker baltā pūdercukura
0,5 tējkar. sāls
600 ml piena
3 olas
25 g sviesta
Instrukcijas
Miltus, pūdercukuru un sāli samaisa. Pakāpeniski pievieno pienu un iekuļ olas. Kuļ, līdz mīkla ir vijīga un viendabīga.
Mīklu uz 20 minūtēm atstāj sabriest. Pannu uzkarsē, izkausē tajā gabaliņu sviesta un cep pankūkas no abām pusēm zeltainas. Pasniedz ar mājās gatavotu ievārījumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?