Paštaisīta čili mērce

Atzīme (88 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 kg labi nogatavojušos tomātu
1 skābs ābols
2 nelieli sīpoli
3-4 ķiploku daiviņas vai 1 viendaiviņas ķiploks
100 ml ūdens
100 ml baltvīna etiķa
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
3 g „Colmans” sinepju pulvera
5 g paprikas pulvera
5 g čili pulvera
3 g sāls

Instrukcijas


Tomātus blanšē, nomizo, atbrīvo no sēklām un sasmalcina. Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež šķēlēs. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriež šķēlēs. Visu liek katliņā ar ūdeni, liek pāri vāku un uz lēnas uguns vāra apm. 15 minūtes. Ar blenderi maisījumu sasmalcina viendabīgā masā vai arī izberž cauri smalkam sietam. Liek atpakaļ katliņā un pievieno pārējās sastāvdaļas. Uz mazas uguns vāra piecas minūtes, nepārtraukti maisot. Lej siltās, sterilizētās burkās. Aizvāko. Pirms pasniegšanas pāris nedēļas notur ledusskapī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.