Sastāvdaļas
20 zaļie čili pipari
20 sarkanie čili pipari
800 ml ūdens
200 g Dansukker smalkā cukura
150–200 ml galda etiķa
50 g sāls
Instrukcijas
Čili piparus liek verdošā ūdenī un karsē 5–15 minūtes. Ilgāks karsēšanas laiks dod maigāku garšu. Nolej ūdeni. Ūdenī sajauc etiķa, cukuru un sāli un uzvāra. Pievieno blanšētos čili piparus un karsē zem vāka 5–15 minūtes. Salej siltās, tīrās burkās. Pārlej ar maisījumu un noslēdz burkas. Glabā ledusskapī. Lieliski garšo ar hamburgeriem, kebabiem vai gaļas sautējumiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.

Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.

Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.

Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?

Ziemassvētku deserti
Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.

Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.