Visas mūsu
receptes
Klasiskais brūkleņu ievārījums
Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...
Pīlādžu un ābolu ievārījums
Ābolu un plūmju ievārījums
Ūdens kliņģeri
Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...
Augļu salāti
Fizāļu marmelāde
Plūmju čatnijs
Paštaisīta čili mērce
Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...
Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...
Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...
Zaļo vīnogu ievārījums
Īpašais ķirbju ievārījums
Ķirbis noder ne tikai Halovīna rotājumiem, bet arī gardiem u...
Tomātu čatnijs
Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā
Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...
Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...
Diānas vasaras deserts
Ābolu ievārījums ar karameļu garšu
Ābolu biezenis ar timiānu
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Ievārījuma pamatrecepte
Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievā...
Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...
Ābolu ievārījums ar ingveru
Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem
Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Ābolu mafini ar drumstalām
Jamaikas marmelāde
Aveņu sīrups
Izmanto aveņu sīrupu kā garšas pastiprinātāju desertos, brok...
Siļķe citronu marinādē
Plūmju marmelāde
Tomātu ievārījums
Upeņu ievārījums
Zemeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Cieta glazūra
Mežrozīšu marmelāde
Marmelāde no mežrozīšu augļiem ir neticami gards un neparast...
Vasaras bezē cepumi
Šokolādes torte
Melleņu ievārījums
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Četru augļu marmelāde
Karstā šokolāde
Vairākumam no mums ar karstu šokolādi saistās skaistas atmiņ...
Ābolu biezenis
Ābolu biezenis ir viegli pagatavojams un lieliski izmantojam...
Rupjmaize ar sēklām
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Pikantā jāņogu želeja
Vīģu ievārījums
Spēcinošā ķirbju zupa ar malto gaļu
Ķirbja zupu vari pagatavot gan veģetārā versijā, gan gabātin...
Bezē kūka
Pārsteidz ciemiņus ar brīnišķīgu, gaisīgu bezē kūku! Tā pild...
Rudzu maize
Cieta glazūra piparkūkām, piparkūku mājiņām un citiem izstrādājumiem
Ābolu dzēriens
Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Kēksu pamatrecepte
Sarkano jāņogu ievārījums
Sarkano jāņogu ievārījums ir skābens gardums, kas lieliski n...
Marinēti kabači
Rabarberu sīrups
Ābolu un aveņu čatnijs (pikantā mērce)
Ābolu un siera kūka
Ābolu un vaniļas pīrāgi
Mazās siera kūciņas
Kazeņu ievārījums
Ātrais aveņu uzpūtenis
Vaniļas krēms
72 no 1039 receptes