

Visas mūsu
receptes


Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...

Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...

Diānas vasaras deserts

Siļķe citronu marinādē

Rabarberu ievārījums

Rabarberu limonāde
Atsvaidzinošs rabarberu dzēriens lieliski atveldzē karstā va...

Rupjmaize ar sēklām

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Vasaras bezē cepumi

Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā

Zemeņu ievārījums

Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Ledus kafija
Izbaudi mājās gatavotu ledus kafiju. Papildini to ar kafijas...

Vienkāršais rabarberu deserts

Ķiršu kūka

Zemeņu siera kūka ar rabarberu želeju
Šī zemeņu siera kūka ar rabarberu kompotu ir ideāls, vasarīg...

Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem

Grauzdētas mandeles

Ūdens kliņģeri

Mājas sulas saldējums
Atspirdzinošs, saldēts ogu kārums vasaras karstumā! Izvēlies...

Rabarberu tarte ar vaniļas krēmu
Garda rabarberu kūka ar vaniļas krēmu. Tā sniedz visu, ko vi...

Rabarberu čatnijs

Kēksu pamatrecepte

Sabajons

Tiramisu siera kūka
Tiramisu ir dievišķīgs deserts no Itālijas. Izmēģiniet kaut ...

Ķiršu ievārījums ar banāniem, laimu un vaniļas cukuru

Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...

Parfe pamata recepte
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasa...

Rabarberu krēms

Bezē cepumi

Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru

Karameļu siera kūka

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Sviesta mīklas cepumi

Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...

Lapsas pasha

Šokolādes torte

Franču nuga ar zemesriekstiem un pistācijām

Rabarberu ievārījums

Plūškoka ziedu sīrups

Izlaiduma kūka

Kanēļa bulciņas

Biskvītkūka ar brūklenēm un kokosriekstu-īrisa glazūru

Mazās siera kūciņas

Zemeņu gelato
Ak, man’ dieniņ, cik šis debešķīgi garšo! Gelato ir krēmīgāk...

Bezē kūka
Pārsteidz ciemiņus ar brīnišķīgu, gaisīgu bezē kūku! Tā pild...

Cieta glazūra

Rabarberu pīrāgs

Marcipāna saldējuma kūka

Biezpiena torte

Cieta glazūra piparkūkām, piparkūku mājiņām un citiem izstrādājumiem

Cepumu maisījums burciņā

Rabarberu un zemeņu ievārījums

Karlsbādes rabarberu bulciņas
Karlsbādes bulciņām ir nedaudz stingrāka mīkla kā parastajām...

Augļu salāti

Rabarberu marmelāde ar kardamonu un vaniļu
Kāpēc gan neizmēģināt rabarberu marmelādi ar dažādām garšvie...

Zaļo vīnogu ievārījums

“Ogas kāruma” brūkleņu zefīrs

Smilšu mīklas cepumi

Vaniļas krēms

Veco laiku saldais ēdiens

Aveņu kordiāls

Smilšērkšķu kordiāls

Sarkano jāņogu ievārījums
Sarkano jāņogu ievārījums ir skābens gardums, kas lieliski n...

Zemeņu un rabarberu mafini ar drupaču pārklājumu

Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru

Upeņu ievārījums

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Karstā šokolāde
Vairākumam no mums ar karstu šokolādi saistās skaistas atmiņ...

Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu
Džiterbags ir pazīstams kā trakulīga 20. gadsimta trīsdesmit...

Rudzu maize
72 no 986 receptes