Visas mūsu
receptes
Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...
Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...
Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...
Augļu salāti
Klasiskais brūkleņu ievārījums
Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...
Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu
"Viltotie ananāsi" pazīstami kopš laikiem, kad eksotiskie au...
Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...
Īpašais ķirbju ievārījums
Ķirbis noder ne tikai Halovīna rotājumiem, bet arī gardiem u...
Paštaisīta čili mērce
Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā
Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...
Rupjmaize ar sēklām
Ābolu un plūmju ievārījums
Spēcinošā ķirbju zupa ar malto gaļu
Ķirbja zupu vari pagatavot gan veģetārā versijā, gan gabātin...
Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...
Šokolādes torte
Ķirbju kūka ar brūklenēm
Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...
Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...
Ķirbja maize
Bagātīgs, sulīgs kēkss, kam saturu piešķir ķirbja biezenis, ...
Vasaras bezē cepumi
Zaļo vīnogu ievārījums
Cieta glazūra
Ievārījuma pamatrecepte
Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievā...
Smilšu cepumi ar brūkleņu ievārījumu
Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...
Panna cotta ar laimā marinētām ogām
Helovīna cepumi
Brīnišķīgi bailīgi Helovīna cepumiņi ar aveņu želeju. Pagata...
Ķirbju kūka ar šokolādi
Ķirbju kūka ar tumšo šokolādi un apelsīnu - lieliska gan Hel...
Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...
Tomātu čatnijs
Plūmju čatnijs
Kēksu pamatrecepte
Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru
Brūkleņu dzēriens
Atspirdzinošs brūkleņu dzēriens garšo gan lieliem, gan mazie...
Ābolu ievārījums ar karameļu garšu
Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru
Kanēļa bulciņas
Biezpiena torte
Vaniļas krēms
Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”
Ķirbju salāti
Ķirbis vairumā?! Te viegls un ātrs variants, kā pagatavot vi...
Smiltsērkšķu musa kūka
Mazās siera kūciņas
Viegli pagatavojama ābolkūka
Sarkanā amerikāņu samta kūka
Sarkanā samta kūka ir ikoniska savā košumā un spilgtumā. Izr...
Tiramisu kūka
Saldā banānu maize
Karameļu siera kūka
Ūdens kliņģeri
Bezē kūka
Pārsteidz ciemiņus ar brīnišķīgu, gaisīgu bezē kūku! Tā pild...
Kefīra pankūkas ar dzērveņu mērci
Ķirbju kēksiņi
Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...
Kazeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Plūmju kūka
Brūkleņu maize
Bezrauga maize ar košām, sulīgām brūkleņu “podziņām” un krau...
Ābolu mafini ar drumstalām
Citronu tarte
Bezē cepumi
Burkānu rulete
Divas lieliskas garšas vienā rullī! Šī sulīgā, mitrā rulete ...
Kviešu ieraugs
Rudzu maize
Auzu maizes kukulīši cepešpannā
Fizāļu marmelāde
Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...
Zemeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...
Šokolādes fondants
Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...
Cūkgaļas marināde
72 no 1105 receptes