

Visas mūsu
receptes


Kazeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Kazeņu ievārījums

Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...

Ābolu un plūmju ievārījums

Konservēti čili pipari

Plūmju čatnijs

Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...

Melleņu ievārījums

Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...

Paštaisīta čili mērce

Plūmju marmelāde

Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Sarkano jāņogu ievārījums
Sarkano jāņogu ievārījums ir skābens gardums, kas lieliski n...

Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...

Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...

Ievārījuma pamatrecepte
Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievā...

Marinēti kabači

Zemeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Pīlādžu un ābolu ievārījums

Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā

Vasaras bezē cepumi

Upeņu ievārījums

Ābolu ievārījums ar karameļu garšu

Tomātu čatnijs

Zaļo vīnogu ievārījums

Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...

Melleņu pīrāgs

Šokolādes torte

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Plūmju kūka

Plūmju ievārījums ar jāņogām

Tomātu ievārījums

Ūdens kliņģeri

Ķiršu kombuča
Vasara ir īstākais laiks kombučas gatavošanai. Divkārt raudz...

Vaniļas kūka

Aveņu un melleņu ievārījums

Kazeņu kordiāls

Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Biezpiena torte

Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...

Persiku marmelāde ar piparmētru
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...

Augļu salāti

Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...

Burkānkūkas ievārījums
Izsmalcināts ievārījums, ar kuru pārsteigt gan mammu, gan ve...

Kēksu pamatrecepte

Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...

Rabarberu sīrups

Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Pikantais brūkleņu ievārījums

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Brūkleņu dzēriens
Atspirdzinošs brūkleņu dzēriens garšo gan lieliem, gan mazie...

Ērkšķogu marmelāde
Labs veids, kā izmantot ērkšķogu ražu, ir pagatavot no tās m...

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Bezē kūka
Pārsteidz ciemiņus ar brīnišķīgu, gaisīgu bezē kūku! Tā pild...

Aveņu sīrups
Izmanto aveņu sīrupu kā garšas pastiprinātāju desertos, brok...

Pikantā jāņogu želeja

Ogu sorbets
Sorbets ir liesāks un cietāks par saldējumu, taču vasaras ka...

Melleņu marmelāde
Mājās gatavota melleņu marmelāde ir vienkārši pagatavojama u...

Cieta glazūra

Kanēļa bulciņas

Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru

Plūmju torte

Cūkgaļas marināde

Citronu tarte

Aveņu ievārījums ar veselām ogām

Saldais jāņogu un ērkšķogu ievārījums
72 no 1105 receptes