

Visas mūsu
receptes


Kazeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Kazeņu ievārījums

Aveņu ievārījums
Aveņu ievārījums ir viens no smaržīgākajiem un garšīgākajiem...

Ābolu un plūmju ievārījums

Konservēti čili pipari

Plūmju čatnijs

Mazās pankūciņas
Kuram gan negaršo mazās pankūkas? Tās ir iemīļotas gan bērnu...

Melleņu ievārījums

Paštaisīta čili mērce

Smiltsērkšķu ogu ievārījums
Ievārījuma pagatavošana ir neticami viegla, un šo ievārījumu...

Plūmju pīrāgs
Sulīgs plūmju pildījums uz stingras biskvīta pamatnes un kra...

Plūmju marmelāde

Melleņu klimpas
Melleņu ķiļķeni ir latviešu virtuves zelta fonds. Vasaras pl...

Sarkano jāņogu ievārījums
Sarkano jāņogu ievārījums ir skābens gardums, kas lieliski n...

Brokastu mini pankūciņas
Šīs mini pankūciņas ir viena kumosa lielumā un lieliski garš...

Beļģu vafeles
Beļģu vafeles ir kvadrāta formā, un tās ir biezākas salīdzin...

Marinēti ķiršu tomātiņi
Mazie ķiršu tomātiņi ir dekoratīvi un ļoti gardi. Tāda burci...

Ievārījuma pamatrecepte
Izmantojot Dansukker ievārījuma cukuru, pašu gatavotais ievā...

Marinēti kabači

Pīlādžu un ābolu ievārījums

Zemeņu ievārījums
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Smilšu mīklas groziņi ar maskarpones siera krēmu un ogām želejā

Vasaras bezē cepumi

Upeņu ievārījums

Ābolu ievārījums ar karameļu garšu

Tomātu čatnijs

Zaļo vīnogu ievārījums

Melleņu pīrāgs

Marinēti sīpoli
Dekoratīva un saldi pikanta piedeva gaļas ēdieniem, kas izro...

Šokolādes torte

Panna cotta ar laimā marinētām ogām

Plūmju kūka

Plūmju ievārījums ar jāņogām

Tomātu ievārījums

Ķiršu kombuča
Vasara ir īstākais laiks kombučas gatavošanai. Divkārt raudz...

Ūdens kliņģeri

Vaniļas kūka

Aveņu un melleņu ievārījums

Kazeņu kordiāls

Veco laiku saldais ēdiens
Lūk, ātrs un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens, kas izro...

Marinēti vasaras dārzeņi
Košs un krāsains dārzeņu maisījums kā piemiņa no bagātīgā ru...

Plūškoka ziedu sīrups
Plūškoka ziedu sīrups ir maģisks un apburošs vasaras garšu k...

Biezpiena torte

Augļu salāti

Marinēti ķirbji
Vai pēc Helovīna ķirbja grebšanas pāri palicis ķirbja mīkstu...

Persiku marmelāde ar piparmētru
Dansukker Ievārījuma cukurs ļauj samazināt pievienotā cukura...

Vienkāršais ķirbju ievārījums
Kad Halovīns pagājis, izmanto izgrebto ķirbja mīkstumu, paga...

Burkānkūkas ievārījums
Izsmalcināts ievārījums, ar kuru pārsteigt gan mammu, gan ve...

Kēksu pamatrecepte

Rabarberu sīrups

Mohito
Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas gar...

Ātrā vaniļas mērce
Iemācies vaniļas mērci pagatavot ātri un bez karsēšanas. Vie...

Marinētas bietes
Šādi sagatavotas sarkanās bietes būs koša un pikanta piedeva...

Pikantais brūkleņu ievārījums

Pavlova ar mascarpone krēmu
Pavlovas kūka ar mascarpones krēmu ir Eiropas kulinārijas ze...

Mazās pankūciņas
Brīnišķīgas mini pankūciņas, kas pārkaisītas ar smalko cukur...

Brūkleņu dzēriens
Atspirdzinošs brūkleņu dzēriens garšo gan lieliem, gan mazie...

Ērkšķogu marmelāde
Labs veids, kā izmantot ērkšķogu ražu, ir pagatavot no tās m...

Aveņu sīrups
Izmanto aveņu sīrupu kā garšas pastiprinātāju desertos, brok...

Bezē kūka
Pārsteidz ciemiņus ar brīnišķīgu, gaisīgu bezē kūku! Tā pild...

Pikantā jāņogu želeja

Ogu sorbets
Sorbets ir liesāks un cietāks par saldējumu, taču vasaras ka...

Melleņu marmelāde
Mājās gatavota melleņu marmelāde ir vienkārši pagatavojama u...

Cieta glazūra

Kanēļa bulciņas

Pītās rozīņmaizītes ar cukura glazūru

Plūmju torte

Cūkgaļas marināde

Citronu tarte

Aveņu ievārījums ar veselām ogām

Saldais jāņogu un ērkšķogu ievārījums

Kefīra pankūkas ar dzērveņu mērci

Ābolu dzēriens

Plūmju pārsteigums

Ābolu biezenis
Ābolu biezenis ir viegli pagatavojams un lieliski izmantojam...

Marinēts sarkanais kāposts
Sarkanā kāposta krāsa lielisku saglabājas marinādē un izrotā...

Krāsnī ceptas sarkanās bietes ar fetas sieru

Melleņu kēkss
Pagatavo biskvīta kūku ar īpašu vasaras garšu! Melleņu pildī...

Mazās siera kūciņas

Fizāļu marmelāde

Itāļu aveņu saldējums
Mājās gatavots saldējums ir īpaša delikatese. To ir vienkārš...

Mazās kazeņu kūciņas

Melleņu kūka
Ar smilšu mīklas pamatni un auzu pārslu kraukšķiem pārkaisīt...

Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru

Vīģu ievārījums

Karameļu siera kūka

Rupjmaize ar sēklām

Šokolādes fondants

Piparu un sīpolu čatnijs

Tomātu ievārījums

Ceptu tomātu džems
Saldi pikants, tāds kas kutina garšas kārpiņas un rosina vēl...

Saldā banānu maize

Kazeņu ievārījums ar želejas konfektēm
Kazenes un želejas konfektes ir negaidīta, bet lieliska komb...

Zemeņu šarlotes kūka
Izsmalcināta, grezna un debešķīgi garda – tāda ir šī kūka, k...

Upeņu lapu sīrups
Supergards dzēriens, kas atsvaidzinās neatkarīgi no laika ap...

Vaniļas krēms

Mārrutku un gurķu salāti
Svaigo gurķu salātus ar mārrutkiem uzglabā ziemai vēsumā vai...

Vienkāršais rabarberu deserts

Kviešu ieraugs

Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”

Karaliskais bumbieru un kazeņu pīrāgs

Smilšu cepumi ar brūkleņu ievārījumu

Vasaras čatnijs
Lieliski pikantie salāti no tomātiem un ķiršiem. Dūmakaino a...

Kazeņu marmelāde ar vaniļu
Kazenes ar vaniļu sader kopā kā podiņš ar vāciņu. Tik garšīg...

Jogurta saldējums
Krēmīgais jogurta saldējums būs patīkams pārsteigums – papil...

Ceptas nūdeles ar garnelēm un dārzeņiem

Citronu krēms pildījumiem
108 no 1105 receptes