Sastāvdaļas
500 g organisko citronu
500 ml degvīna
400 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
Instrukcijas
Citronus nomazgā un nogriež no tiem plānas miziņas. Burkā samaisa degvīnu un sīrupu. Ieber iekšā citronu miziņas. Burku cieši noslēdz. Noliek vēsā vietā uz 2-3 nedēļām. Tad izkāš, miziņas izmet, šķīdumu ielej pudelē.
Liķieri pasniedz ar ledus gabaliņiem kā aperitīvu vai atšķaidot ar minerālūdeni.
Limončello ir tradicionāls Itālijas citronu liķieris – vasaras dzēriens ar spirdzinošu garšu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?