Spēcinošā ķirbju zupa ar malto gaļu - Receptes

Spēcinošā ķirbju zupa ar malto gaļu

4-6 porcijas
Spēcinošā ķirbju zupa ar malto gaļu
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

2 ēd. kar. eļļas
500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
200 g šķēlītēs sagrieztu burkānu
200 g šķēlītēs sagrieztu kartupeļu
1 sīpols
2 tējk. Dansukker baltā smalkā cukura
1 litrs buljona
1 ēd. kar. eļlas
300 g maltas cūkgaļas vai liellopa gaļas
1 sarīvēta ķiploka daiviņa
1 tējk. čili pulvera
Sāls, pipari
3 sakapāti lociņi
1 plānās šķēlītēs sagriezts čili pipars
200 ml svaigā siera ar zemu tauku saturu

Katliņā sakarsē eļļu, pieliek dārzeņus un cukuru. Sautē dažas minūtes, bet uzmana, lai dārzeņi nekļūst brūni. Pielej buljonu, nosedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes. Izņem dārzeņus no katliņa ar nedaudz buljona un sablendē. Lej atpakaļ katliņā un tur to siltumā. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties malto gaļu kopā ar ķiploku. Kad gaļa pilnībā izcepusies, pieber čili pulveri un pēc garšas sāli un piparus. Iemaisa lociņus un čili šķēlītes. Zupu lej šķīvjos un ieliek katrā šķīvī nedaudz svaigā siera. Uz tā uzliek pa karotei maltās gaļas maisījuma.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;