Spēcinošā ķirbju zupa ar malto gaļu

Ķirbja zupu vari pagatavot gan veģetārā versijā, gan gabātinātu ar apbrūninātas gaļas "skaidiņām". Katrā ziņā, ķirbju zupa ir lieliska rudens ēdienkartes sastāvdaļa.

4-6 porcijas

Atzīme (7 gab)

Sastāvdaļas

2 ēdamkar. eļļas
500 g kubiņos sagriezta ķirbja mīkstuma
200 g šķēlītēs sagrieztu burkānu
200 g šķēlītēs sagrieztu kartupeļu
1 sīpols
2 tējk. Dansukker baltā smalkā cukura
1 litrs buljona
1 ēdamkar. eļlas
300 g maltas cūkgaļas vai liellopa gaļas
1 sarīvēta ķiploka daiviņa
1 tējkar. čili pulvera
Sāls, pipari
3 sakapāti lociņi
1 plānās šķēlītēs sagriezts čili pipars
200 ml svaigā siera ar zemu tauku saturu

Instrukcijas

Katliņā sakarsē eļļu, pieliek dārzeņus un cukuru. Sautē dažas minūtes, bet uzmana, lai dārzeņi nekļūst brūni. Pielej buljonu, nosedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes. Izņem dārzeņus no katliņa ar nedaudz buljona un sablendē. Lej atpakaļ katliņā un tur to siltumā. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties malto gaļu kopā ar ķiploku. Kad gaļa pilnībā izcepusies, pieber čili pulveri un pēc garšas sāli un piparus. Iemaisa lociņus un čili šķēlītes. Zupu lej šķīvjos un ieliek katrā šķīvī nedaudz svaigā siera. Uz tā uzliek pa karotei maltās gaļas maisījuma.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Konservēti vasaras dārzeņi

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Plūmju pīrāgs

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.