Sastāvdaļas
Kēksiņiem
200 g izkausēta sviesta
4 olas
270 g Dansukker Ekoloģiskā cukura
2 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
200 ml piena
1 citrona miziņa
360 g miltu
2 tējkar. cepampulvera
1 šķipsniņa sāls
100 g svaigu zemeņu
Glazūrai
200 g sviesta istabas temperatūrā
300 g Dansukker pūdercukura
2 ēdamkar. kaltētu zemeņu pulvera
300 g krēmsiera
0,5 citrona sulas
3 ēdamkar. Zemeņu ievārījuma
Instrukcijas
Kēksiņiem
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 °C. Izkausē sviestu. Olas ar cukuru sakuļ mīkstās putās. Iecilā izkausēto sviestu, pienu un sakapātu citrona miziņu. Miltus, sodu un sāli samaisa un caur sietu iesijā mīklā. Kēksiņu pannā izkārto papīra formiņas un vienmērīgi piepilda tās ar mīklu. Kēksiņus cep krāsns vidējā daļā apmēram 10 minūtes vai, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Gatavību pārbauda ar irbulīti – iedurot tam nepielīp mīkla. Pirms pasniegšanas kēksiņus dekorē ar zemeņu glazūru.
Glazūrai
Sviestu, izsijātu pūdercukuru un zemeņu pulveri sakuļ. Pievieno krēmsieru un citrona sulu. Iecilā zemeņu ievārījumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
![Ievārījumu un marmelādes](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fjam-jars-and-berries.jpg&width=640&format=webp)
Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.
![Saldējums ar ievārījumu un cepumiem](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
![Rabarberu un zemeņu siera kūka](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarber-och-jordgubbscheesecake.jpg&width=640&format=webp)
Gardumi ar vasaras ogām
Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.
![Rabarberu limonāde](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarberbubbel_.jpg&width=640&format=webp)
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Cienā ar slāpes remdējošiem dzērieniem vasaras karstumā! Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
![Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fpannacotta_elderflower.jpg&width=640&format=webp)
Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.
![Sīrupi vasarā](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbasic-recipe-for-lemonade.jpg&width=640&format=webp)
Sīrupi vasarā
Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.